O problema reala de sex: Plictiseala din dormitor. Cum sa o alungi

02 ianuarie 2019,
Vizualizari: 5.795, 1 azi
Horoscop erotic decembrie 2018

Schimbă preludiul

 Atât de multe cupluri încep să facă sex în exact acelaşi mod mereu. Sunteţi în pat, tu începi să o săruţi, ea îţi întoarce săruturile şi apoi începeţi să faceţi dragoste. Este timpul să adăugaţi elemente noi, surprinzătoare.

Preludiul poate implica orice de la conversaţii sexuale până la dans. Poţi să o săruţi pe gură, sau să te joci cu limba pe spatele ei. Nu există reguli fixe în ceea ce priveşte prelundiul când scopul este alungarea plictiselii din pat. După cum nu există nici un sistem clar atunci când este vorba despre excitarea partenerei. Încearcă lucruri diferite şi poziţii diferite atunci când începeţi să faceţi amor.

 

Schimbă ambianţa

 Nu-ţi fie teamă să faceţi sex în locaţii diferite. Dacă ţie sau soţiei tale nu vă place să vă iubiţi afară sau în locaţii ciudate, cel puţin aţi putea face dragoste în camere diferite. Masa din sfragerie poate fi folosită şi în alte maniere decât să luaţi cina pe ea.

Dormitorul poate părea schimbat în totalitate dacă adaugi câteva lumini de culoare roşie. De la lumânărele parfumate până la becuri roşii, culorile pot modifica în bine starea de spirit şi conduce la punerea în practică a fanteziilor sexuale.

Nu în ultimul rând, muzica este un adjuvant excelent când este vorba despre sex. Experienţa sexuală va fi mult mai bogată în cazul în care muzica adecvată este difuzată în surdină.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole