Esti bun la pat? Ce intrebari sa-ti pui ca sa afli raspunsul

15 martie 2020,
Vizualizari: 20.950, 1 azi
esti bun la pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2588172_1920

Iata niste intrebari cat se poate de serioase: “Oare ei ii place la fel de mult ca si mie?”, “Oare ea isi doreste sexul cu mine tot asa de mult cum mi-l doresc eu cu ea?”, “Oare are fantezii cu altcineva dupa ce eu ies pe usa? Si daca da… de ce? Care este motivul?”.

Daca macar una dintre aceste intrebari iti suna familiar, site-ul Justformenmagazine.com face lumina si ofera o lista a  principalelor motive pentru care o femeie nu te considera bun la pat, in baza unui studiu pe aceasta tema realizat doi ani la rand, atat in 2012, cat si in 2013.

1. Cat dureaza preludiul?

Preludiul insufficient este primul motiv indicat de toate sondajele de opinie, fiindca preludiul este absolut crucial in obtinerea unui orgasm, la femei. Barbatii nu au nevoie de acelasi timp acordat preludiului.

2. Cat dureaza partida de sex?

Partida de sex dureaza prea putin? Din nou, un motiv aflat in top cand vine vorba despre femei nesatisfacute. De exemplu, media de timp pentru a ajunge la orgasm, pentru o femeie, este de 20 de minute de contact sexual. Barbatii ofera, de obicei, o medie de 7 minute per partida de sex. Diferenta  de timp intre 20 si 7 te face sau nu bun la pat.

3. Esti plictisitor in pat?

Femeile se lasa mai greu atrase in pat decat barbatii, dar, o data ce au ajuns acolo, imaginatia lor ia foc, pur si simplu. In schimb, barbatii se multumesc cu aceleasi scheme sexuale timp de saptamani, luni sau ani, si par la fel de satisfacuti. Femeile de departe sunt mult mai inclinate catre varietate sexuala, catre experimentari decat sunt barbatii.

Si adesea, in relatiile vechi, femeile se inchid in ele insele si nu mai comunica cu barbatii lo despre ce le-ar placea cu adevarat, de teama sa nu fie judecate sau ca barbatii lor sa nu-si schimbe impresia despre ele, si, deci, partenerii nu stiu cu adevarat ce le place partenerelor.

Bineinteles, exista o lista mult mai lunga a factorilor care fac diferenta, insa acestea trei sunt principalele motive care te fac sau nu un barbat bun la pat.

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole