E bine sau nu sa-i marturisesti partenerului ca-l inseli?

29 iulie 2019,
Vizualizari: 6.701, 1 azi
problemesex_E bine sau nu sa-i marturisesti partenerului ca-l inseli?

Intrebarea in cauza poate fi una dintre cele mai nelinistitoare din intreaga ta relatie. Asta, desigur, daca ai o relatie extraconjugala, evident. Dar e bine sa nu ne dam drept sfinti aici si sa admitem ce e de admis macar in sinea noastra. Sa te trezesti ca intri intr-o relatie extraconjugala e inevitabil in viata si se poate intampla celor mai fideli si loiali parteneri. E adevarat ca poti sa controlezi lucrurile intr-o oarecare masura, insa daca totusi te trezesti intr-o dupa amiaza in asternuturile altcuiva… nu incepe sa te urasti, totusi, pentru asta. Ok, da-ti doua palme, dar… pana la ura… e cale lunga.

E posibil, insa, ca sentimentul de vina sa te apese din ce in ce mai mult, direct proportional cu noptile din ce in ce mai pasionale petrecute cu amantul. Si daca decizi sa faci “curatenie” in viata ta, afla ca te asteapta mai mult decat un simplu dus. Ti se poate parea extrem de complicat sa pui capat aventurii tale, insa in curand vei constata ca exista ceva si mai complicat de atat: sa-i spui sau nu partenerului tau despre aventura?!

Iata cateva aspecte la care ar trebui sa te gandesti, potrivit specialistilor de la lovepanky.com.

 

Sa-i marturisesc ca-l insel?!

Sa fim bine intelesi: niciun partener din lume nu va fi fericit la aflarea vestii. Ba chiar e posibil sa se enerveze teribil. Inainte de orice, e dureros sa afle ca exact persoana pe care o iubeste si pe care o mangaie noptile, face exact aceleasi lucruri cu o alta persoana. Asa ceva rupe inima oricui. Si, in al doilea rand, o sa se simta… un prost. Asadar, e clar: daca te apuci sa-i marturisesti asa ceva, va fi furios, enervat la culme si i se va face sila, pur si simplu, de intreaga situatie, de tine si de el insusi.

 

Cum crezi ca ar reactiona la aflarea vestii?

Esti dispusa sa renunti la casnicie si familie pentru o asemenea marturisire? Desigur, ai inselat si ai avut o aventura pe care o ascunzi pe la spate, sa nu afle partenerul de viata. Dar, inainte de orice, gandeste-te daca intentionezi sa mai repeti asa ceva vreodata sau nu. Daca chiar iti pare rau sincer pentru ceea ce ai facut, n-ar fi rau sa te gandesti serios la confesiune. Dar intreaba-te si daca iubirea dintre voi e suficient de puternica, astfel incat sa faca fata unei asemenea situatii sau nu.  Apoi gandeste-te la felul de a fi al partenerului tau: e intelegator din fire, bland si iubitor? Ar putea vreodata sa treaca peste asa ceva?  Sau stii bine ca la aflarea vestii e clar ca n-o sa mai doreasca sa te vada vreodata?

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări