Cum sa atingi sanii unei femei in functie de marimea lor

11 noiembrie 2019,
Vizualizari: 15.302, 1 azi
Cum sa atingi sanii unei femei

Sanii femeilor nu sunt la fel. Indiferent de experientele anterioare, de fiecare data cand ajungi in dormitor cu o alta femeie nu trebuie sa aplici aceleasi tactici ca si cu fostele partenere. Trebuie sa fii atent la ce miscari ii plac pentru a o face sa se topeasca de placere.

Iata ce spun specialistii Men’sHealth.com ca ar trebui sa faci cu sanii unei femei, in functie de marirea lor.

Femei cu sani mari

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Viena, femeile care au sanii mari sunt cu 24% mai putin sensibile la atingere decat cele care au sanii mici. Explicatia data de cercetatori este ca nervii sunt intinsi din pricina marimii sanilor si mai putin receptivi. Astfel, daca in fata ta se afla o femeie cu sanii generosi, nu ar trebui sa insisti pe partea frontala, ci pe zonele laterale, inspre axila. Iti poti folosi mainile sau gura pe aceste zone si, din cand in cand, pe sfarcuri, fara sa insisti, insa, asupra lor.

Femei cu sani mici

Femeiile cu sanii mici sunt mult mai receptive la atingere. Folosteste-ti podul palmei si balanseaza incet si senzual sanii in timpul sexului.

Femei cu sani mari si lasati

Sanii mari si lasati sunt mai putin sensibili la atingere, atat din pricina intinderii nervilor, cat si din cauza presiunii greutatii lor. Pentru ca miscarile tale sa fie eficace, asaz-o pe spate, astfel incat sa se elibereze de tensiunea din sani.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole