Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

19 octombrie 2018,
Vizualizari: 25.097, 1 azi
sex intalnire - sfatulparintilor.ro - morguefile
  1. Renunta la propia putere

In cazul in care ii oferi lui toata puterea intr-o relatie nu este de mirare ca lucrurile nu merg deloc ok.

 

 

  1. Nu realizeaza ca relatia stagneaza

In orice relatie sanatoasa se observa dezvoltarea sa. Daca nu dati dovada amandoi de entuziam pentru ca relatia voastra sa treaca la urmatorul nivel atunci cea mai buna strategie este sa limitezi pierderile si sa mergi mai departe.

 

 

  1. Cad victime obisnuinte

Adesea, femeile raman in relatii proaste intrucat au investit in acestea timp si eforturi pentru ca ele sa functioneze. Insa aceasta este o strategie proasta.

 

 

  1. Ajung sa creada ca orice este mai bun decat singuratatea

Personal, social, economic si chiar profesional oamenii se descurca mai bine cand sunt intr-o relatie de cuplu. Insa greseala pe care o fac femeile este ca se arunca in bratele primului venit temandu-se ca acesta este cel mai bun barbat care le va curta. Si asa intra intr-o relatie de cuplu cu o persoana total nepotrivita.

 

 

  1. Nu au incredere in propria intuitie

Adesea oamenii stiu cand ceva nu este in regula datorita mesajelor transmise de corpul lor. Simt fluturasi in stomac ori, dimpotriva, anxietate la vederea partenerului de cuplu. In relatia potrivita anxietatea nu-si gaseste locul.

 

 

Multe femei fac aceste greseli cand sunt imature, dar invata odata ce devin mai experimentate. Insa, uneori, se lasa prinse intr-un mod de gandire gresit atunci cand cred ca ele insele sunt lipsite de valoare. Cand se intampla acest lucru, trebuie sa se opreasca si sa-si recupereze stima de sine.

 

Sursa:sheknows.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole