Problemesex

9 tipuri de femei cu care te poti intalni, dar cu care sa nu te insori

tipuri de femei cu care sa nu te insori

Daca esti in cautarea femeii alaturi de care sa-ti petreci restul vietii, iata cateva tipuri de care ar trebui sa te feresti.

1. Femeia care face pe sefa

O femeie care se comporta tot timpul ca si cum tu ai fi subalternul va fi tentata sa ia decizii de una singura, atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, viata de familie, cat si in ceea ce te priveste pe tine insuti. Va incerca sa iti schimbe punctul de vedere, sa imbratisezi doar credintele ei.

2. Femeia care vrea sa te schimbe

Sunt femei care si-au creat portretul robot al barbatului ideal. Iar in momentul in care tu te apropii de el, insa mai ai cateva “lipsuri” vor face tot posibilul sa te “slefuiasca” astfel incat sa te incadrezi perfect in tipar.

Citeste si: 5 tipuri de femei cu care barbatii refuza sa se insoare

3. Femeia foarte frumoasa

Tuturor barbatilor le place sa aiba alaturi o femeie frumoasa. Atunci cand te intalnesti cu ea vei fi invidiat de toata lumea. Insa daca vrei sa te casatoresti, fii sigur ca frumusetea nu este singura calitate.

4. Femeia credincioasa

Nu este nimic in neregula sa crezi in Dumnezeu. Insa daca nu esti genul religios si nici nu vrei sa devii unul, nu ti s-ar potrivi o femeie care vorbeste constant cu citate din Biblie.

5. Femeia geloasa

Femeile geloase au avut, cel mai probabil, experiente nefericite alaturi de alti barbati. Ele se alarmeaza foarte repede si nevoie constanta de asigurari si reasigurari ca totul este in ordine. Cu timpul, aceste insistente pot deveni enervante si pot eroda relatia de cuplu.

6. Femeia casatorita

Daca ai o relatie cu o femeie casatorita trebuie sa iei in calcul un aspect destul de important. Ce te face sa crezi ca nu te va insela si pe tine asa cum acum isi insala sotul cu tine? Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face, nu?!

Nu rata nici: 5 tipuri de femei pe care barbatii le considera PERICULOASE

7. Fata mamei

Fata mamei ii spune totul – evident – mamei. Nu poate lua nicio decizie fara sa-i ceara mamei sfatul. Nu e un lucru rau ca viitoare ta sotie sa aiba relatii bune de familie, insa deciziile care va privesc doar pe voi doi, ca si cuplu, trebuie luate doar de voi doi.

8. Femeia mincinoasa

Daca te intalnesti cu o femeie care minte cu usurinta pe toata lumea – familie, colegi, prieteni – atunci ar putea sa te minta la fel de usor si pe tine. Nu poti construi o relatie solida cu persoana in care nu poti avea incredere.

9. Femeia cinica

Daca femeia cu care te intalnesti vede tot timpul numai parte goala a paharului, asteapta-te ca si relatia cu ea sa mearga la fel.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version