Problemesex

9 reguli pentru femei care ar trebui uitate

reguli pentru femei

Acum ca esti femeie in toata firea, simti nevoia sa rupi barierele puse de parinti sau de societate. Pentru ca, intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, unele reguli pentru femei nu mai sunt de actualitate.

Iata 9 reguli pentru femei care ar trebui uitate.

1. El plateste la prima intalnire

Daca vrei s-o plateasca el, lasa-l s-o plateasca, insa daca nu vrei sa ai obligatii, nu te simti fortata de imprejurari sa accepti. Poti discuta cu el despre asta si puteti ajunge sa impartiti factura, fara nicio problema.

50 de reguli pe care orice femeie ar trebui sa le respecte intr-o relatie

2. El iti deschide usa

O poti face foarte bine si singura. Nu trebuie sa astepti ca oricine altcineva sa-ti deschida usi, la propriu sau la figurat.

3. Nu iti spune parerea daca nu esti intrebata

Asta o spun cel mai des parintii, copiilor. Dar cum nu mai esti copil, ai tot dreptul sa-ti spui parerea. Daca vrei s-o spui.

4. Poarta-te ca o doamna

A fi o doamna are intelesuri diferite la persoane diferite. Asa ca adopta termenul “doamna” potrivit propriilor credinte.

Sexting: regulile jocului. Sfaturi importante pentru femei

5. Nu ceda de la prima intalnire

Multa lume spune ca nu e bine sa faci sex de la prima intalnire. Desi unii pot fi bine intentionati si se gandesc la riscurile la care te-ai expune, decizia de a face sex la prima sau la a o suta intalnire iti apartine in exclusivitate.

6. El trebuie sa aleaga locul

Daca ai un loc special in care ti-ar fi placut sa mergi la o intalnire, il poti propune barbatului cu care te vezi. Nu e neaparata nevoie sa lasi totul in seama lui.

7. Comanda o salata

Esti om, ai nevoie de hrana, deci mananca! Ce doresti, atat cat iti doresti. Fii tu insati, indiferent ce faci.

8. Asteapta sa te sune

Daca vrei sa-l suni, suna-l! Nu trebuie sa te simti nici disperata, nici usuratica. Urmeaza-ti instinctele. Poti pierde o oportunitate doar ca respecti o regula antica. Iar daca el este “afectat” de decizia ta, tot ai de castigat. Inseamna ca nu merita sa te mai vezi cu el si a doua oara.

9. Nu face primul pas

Daca iti place foarte tare o persoana, spune-i-o. De ce sa astepti si sa irosesti timp pretios?! Daca simti ca si el este interesat de tine, fa primul pas fara jena. Suntem in 2014, totusi!

 

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version