8 lucruri pe care femeile le vor de la barbati, fara sa fie nevoite sa ceara

01 februarie 2019,
Vizualizari: 37.638, 1 azi
ce vor femeile - problemesex.ro - foter_com
  1. Sa-i spui totul

Iti place sau nu, doamna inimii tale asteapta ca sa-i spui totul, de la lucrurile marunte pana la secretele tale cele mai ascunse, vrea sa stie absolut tot. Se simte extraordinar de bine atunci cand ii lasi impresia ca nu-i ascunzi nimic. Atunci cand ii ascunzi lucruri devine frustrata pentru vrea sa cunoasca absolut fiecare aspect al vietii tale.

 

 

  1. S-o asculti

Orice femeie are nevoie de un barbat care s-o asculte atunci cand este la pamant sau, dimpotriva, cand este fericita; in orice moment are nevoie de cineva in fata caruia sa-si spuna oful sau bucuria. Daca esti barbatul care sa o asculte intotdeauna atunci ea te va pretui si mai mult. Nu va fi nevoita sa te indemne s-o asculti ca are ceva de spus.

 

 

  1. Sa fii tolerant

Adevarul este ca femeile au probleme legate de anumite aspecte ale vietii lor, stie ca nu le poate rezolva pe toate si se asteapta ca partenerul lor sa fie tolerant si sa le inteleaga. Atunci cand este suparata sau enervata ea se asteapta ca tu s-o tolezezi si va fi foarte fericita daca o faci. Ea isi doreste ca si in momentele mai putin fericite tu sa fii tot barbatul ei, sa n-o renegi sau sa renunti la ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole