7 pasi pentru a-ti imbunatati viata sexuala in cuplu

13 iunie 2018,
Vizualizari: 11.216, 1 azi
intrebari inainte sa faceti sex

 

5. A cincea noapte: Saruturi prelungi

Este timpul pentru saruturi adevarate. Incepeti sa va sarutati timp de o ora. Incepeti s-o faceti cu ochii inchisi si dupa ce ati facut asta pentru un timp indelungat, deschideti ochii si priviti-va. Concentrati-va pe respiratie si folositi privirea ca pe o forma non-verbala de comunicare.

 

 

6. A sasea seara: Experimentati „orgasmul mintii”

Pe masura ce pasiunea a crescut in intensitate este timpul sa faceti dragoste. Insa, chiar si acum, faceti amor fara insa sa ajungeti la orgasm. Partida de amor trebuie sa dureze cat mai mult. Este nevoie de multa disciplina pentru asta. Insa ceea ce veti experimenta se numeste „orgasmul mintii”, o explozie incredibila a puterii erotice care are loc in creier. Cu un astfel de orgasm, eliberarea fizica nici macar nu mai este o optiune pentru ca zonele erotice nu mai sunt in partea genitala. In locul unei partide rapide de eliberarea a tensiunii sexuale, cei doi parteneri ar trebui sa caute informatii. Barbatul ar trebui sa-si roage sotia sa descrie senzatiile care ii strabat corpul. Devoreaz-o cu mintea.

 

 

7. A saptea seara: Premiul cel mare

Este noaptea magica, in care faceti dragoste si permiteti pasiunii sa culmineze intr-o explozie extravaganta de extaz sexual. Chiar si acum, nu va grabiti si faceti ca noaptea sa dureze cat mai mult. Nu este important numarul orgasmelor, dimpotriva! Este importanta lungimea partidei de amor nu 10 minute de sex urmate de 10 secunde de placere orgasmica. Nu uita, este o calatorie intima care merita recompensata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole