7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-a inselat

22 mai 2018,
Vizualizari: 2.934, 1 azi
dupa ce te-a inselat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lying-1562272_1920
  1. Atacati radacina problemei

Este recomandat ca fiecare dintre parti sa fie ascultata, sa-si dezvaluie sentimentele astfel incat sa descoperit motivul care a stat la baza infidelitatii. Poate ca vinovatul/a a fost suparat/a pe tine si nu a stiut cum sa spuna ce il/o deranjeaza asa ca a actionat sub imperiul frustrarii. Poate ca relatia voastra devenea tot mai serioasa si el/ea s-a speriat, iar infidelitatea este de fapt un semn ca s-a vazut alaturi de tine pentru totdeauna. Nu trebuie sa aflati doar motivul pentru care s-a ajuns aici insa si cum ati contribuit amandoi la infidelitate. Odata ce ati atins inima problemei puteti vedea ce veti face pentru a evita o astfel de intamplare in viitor.

 

 

  1. Iarta, renunta si mergi mai departe

„Poti fie sa fie sa te impaci cu ideea ca vei fi vulnerabil in relatia cu jumatatea ta, fie nu. Daca nu poti atunci este timpul sa pui punct relatiei si sa mergi mai departe. Daca poti sa te impaci cu ideea atunci trebuie sa-i permiti sa-ti recastige increderea si sa repuneti pe picioare relatia. Iertarea este o alegere”, a declarat Dr. Phil pe site-ul sau. Daca veti trece impreuna prin munca grea de refacere a relatiei voastre veti ajunge sa va intelegeti mai bine, iar legatura dintre voi se va intari. Ceea ce pana la urma va va apropia, iar dragostea voastra va deveni mai puternica.

 

 

  1. Daca nu poti trece peste infidelitate chiar si dupa eforturi imense depuse de amandoi atunci este timpul sa-ti vezi de drum singur/a

Nu mai merita sa iti pierzi timpul sa ai o relatie cu o persoana pe care nu poti sa o ierti, asa ca poti incepe acum durerosul proces al despartirii. „Intreaba-te daca asta va fi o sentinta pe viata a partenerului/ei tale. Poti trece peste eveniment si sa ierti? Daca nu, nu are niciun rost sa traiesti in furie alaturi de cineva a carei prezenta te face sa suferi”, a accentuat Dr. Phil.

 

 

Sursa: sheknows.com

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole