5 lucruri pe care sotiile le ascund de barbatii lor

12 decembrie 2018,
Vizualizari: 7.310, 1 azi

 

  1. Succesul personal

Credeti sau nu, femeile sunt mai putin inclinate sa se laude acasa cu succesul obtinut la birou, indiferent ca este vorba despre o promovare, o crestere a salariului sau orice altceva. „Nu vor sa le lase impresia sotilor ca intre ei exista o competitie si mai cred ca discutarea succesului lor interfereaza cu rolul barbatului in familie”, mai spune Carpenter. De altfel, psihologul spune ca unii dintre barbati s-ar putea simti amenintati. „Multi dintre ei spun <vreau o femeie desteapta, o femeie de succes insa care sa nu fie mai tare decat mine>”, a explicat Carpenter. Cel mai bine este sa fii alaturi de un barbat a carui imagine de sine deriva dintr-o varietate de domenii nu doar din aria in care ai si tu succes.

 

 

  1. Contul in banca

„Femeile au conturi bancare secrete din diverse motive, insa am descoperit ca, de obicei, o fac intrucat asa au fost invatate de mamele lor”, zice terapeutul de cuplu Tomanika Witherspoon. „Altele cred ca in acest fel au vor avea o resursa in cazul in care relatia de cuplu nu va functiona”, a mai adaugat ea. Un cont secret ii lasa femeii senzatia de securitate. Insa, in cazul in care sotul descopera totul va crede ca te pregatesti de un divort. „S-ar putea simti tradati. Barbatul ar putea crede ca sotia sa are si alte secrete unele chiar mai importante”, a subliniat Witherspoon.

Finantele sunt un subiect fierbinte in orice mariaj asa ca ar fi bine sa te gandesti bine inainte de a lua decizia de a avea un cont secret. Nu spune nimeni ca ar trebui sa-i dezvalui absolut orice sotului tau insa numite secrete pot avea impact asupra increderii reciproce.

Sursa: foxnews.com

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole