5 lucruri pe care barbatii le spun atunci cand nu vor sa-si puna prezervativ

29 decembrie 2019,
Vizualizari: 31.512, 1 azi
barbatii le spun - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - condom-1822413_1920

Studii sexuale si sondaje de opinie pe tema utilizarii prezervativului releva ca peste 80% dintre barbati au folosit macar o data, unul dintre cele 5 motive de mai jos, drept scuza pentru a nu-si pune prezervativ.

Studiul a fost efectuat de catre Unviersitatea din Washington, pe un esantion de 313 barbati, cu varsta cuprinsa intre 21 si 30 de ani. Site-ul Womanshealthmag.com reda printr-un top 5 rezultatele sondajului, prin cele mai invocate “pretexte” pe care barbatii le folosesc ca sa evite prezervativul.

1. ”Nu te ingrijora, nu am nimic”

Este cea mai des folosita fraza, conform studiului: peste 70% dintre barbati o folosesc ca sa-si linisteasca partenerele si sa le convinga ca e ok sa faca sex fara prezervativ. Barbatii au tendinta sa creada ca daca nu prezinta nici un simptom, atunci totul e in regula. Dar adesea bolile cu transmitere sexuala sunt asimptomatice, in timp ce ei pot imbolnavi orice partenera. In acest caz, ii poti spune ca in afara de boli, mai exista si posibilitatea de a ramane insarcinata, asadar e exclus s-o faci fara perzervativ.

2. “Esti atat de sexy… Hai s-o facem, pur si simplu, nu mai pot astepta…”

Tot un procent mare de barbati, peste 70%, sunt convinsi ca daca vorbesc cu tine in complimente, cumva vei fi de acord s-o faci fara prezervativ. E una dintre cele mai periculoase tactici. Fii constienta de ea si incearca sa nu te abati sub nici o forma de la decizia ta. Este bine sa ai in poseta cateva prezervative si chiar sa scoti vreo doua, sa le ai la indemana atunci cand el crede ca ai renuntat la ideea prezervativului.

3. “O sa vezi ca e mult mai bine fara”

50% dintre barbati folosesc aceste cuvine si e cea mai veche ratiune invocata pe subiect. Doar ca ce nu stiu barbatii e ca femeile pot avea chiar mai multe orgasme cu prezervativ, o data ce sunt linsistite mental ca nu pot contacta boli cu transmitere sexuala sau ca nu se pot trezi cu o eventuala sarcina nedorita pe cap. Relaxate fiind, vor avea parte de un sex mult mai bun.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole