5 lucruri ciudate pe care le faci cand esti indragostit

06 februarie 2019,
Vizualizari: 28.295, 1 azi
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pexels-photo-289237

Atunci cand iti place de cineva, insa nu ai curajul sa ii marturisesti ceea ce simti, fara sa vrei incepi sa te comporti ciudat. Unele lucruri sunt complet irationale si prostesti. Nu trebuie sa te ingrijorezi, insa, cu totii am trecut prin asta.

Iata 5 lucruri ciudate pe care le faci cand esti indragostit.

 

1. Ii analizezi fiecare miscare

In momentul in care iti place cineva ii urmaresti fiecare miscare. Incerci sa-i descifrezi limbajul trupului, sa captezi diverse semnale, mesaje ascunse. Intr-un final renunti pentru ca atat femeile, cat si barbatii sunt destul de greu de citit. Niciodata nu poti fi sigur, decat daca vorbesti deschis.

 

 

2. Te comporti diferit in preajma lui/ei

Oricat de mult ai incerca sa-ti pastrezi calmul si sa te dai “rotund”, de fiecare data cand te afli in preajma persoanei pe care o iubesti inima iti va batea cu putere, pulsul se accelereaza. Mai mult, iti vei controla postura, iti vei aranja parul etc. Daca vrei sa-i transmiti subtile mesaje ca il(o) placi, iti vei controla la milimetru comportamentul. Sa nu fie nici prea mult, nici prea putin. Sa fii amuzant(a), dar si sa flirtezi un pic. Complicat! Singurul lucru cert este ca atunci cand incerci sa fii tu insuti, iti va fi mult mai usor.

 

3. Ii vizitezi paginile in retelele de socializare

Imediat ce ai pus ochii pe cineva incerci sa afli “noutati” vizitandu-i (din ce in ce mai des) paginile din retelele de socializare. Te intereseaza ce poze a mai postat, ce mesaje, pe cine are printre prieteni, daca aveti prieteni comuni, ce pasiuni are, care este formatia favorite. Tot ce-l pasioneaza poate deveni un subiect lejer de conversatia. Pare ciudat, dar toata lumea face asta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole