3 secrete pentru o casnicie fericita

24 mai 2018,
Vizualizari: 10.862, 1 azi

De multe ori oamenii isi complica singuri viata. In loc sa aplice solutii simple, ei alearga dupa himere care nu fac decat sa le complice existenta. Iar daca iti doresti o casnicie fericita nu trebuie sa gasesti formula succesului pe care sa o aplici in viata ta.

 

Iata 3 secrete care te vor ajuta sa ai relatia la care ai visat.

 

 

1. Celebrarea succeselor

Modul in care cuplurile gestioneaza vestile bune este la fel de important ca si felul in care manageriaza momentele grele, conflictele si nefericirea, sustin studiile de specialitate. Tu cum reactionezi la realizarile persoanei pe care o iubesti? Abia schitezi un zambet din coltul gurii? Sau desfaci sampania, iesiti in oras cu partenerul/a?

 

 

2. Intra in starea potrivita pentu sex

Intr-o cercetare realizata de Universitatea Hawaii, oamenii de stiinta i-au intrebat pe participati cum isi doresc ca partenerii/ele sa se comporte in dormitor. Atat barbatii cat si femeile au raspuns ca ar dori ca acestia sa fie mai directi – in acelasi timp au admis ca nu erau in stare sa-si descrie propriile dorinte si nevoi. Solutia: scrie 5 lucruri pe care sotul/sotia ai vrea sa ti le spuna/faca in timpul unei partide de amor. Incearca sa nu te concentrezi pe o anumita pozitie – scopul este sa descoperi schimbarile care te vor face sa-ti ofere mai multa placere. Apoi compara raspunsurile cu cele ale partenerului/ei.

 

 

3. Transforma criticile in plangeri

Studiile despre casatorie au demonstrat ca diferenta dintre o cearta buna si una rea este modul in care aceasta incepe. Spre exemplu, daca spui, „Imi doresc sa facem dragoste mai des” (plangere) versus „Niciodata nu vrei sa facem sex. Ce se intampla cu tine?” (critica). Diferenta dintre cele doua poate fi subtila, insa cheia este sa te concentrezi pe a dezaproba un comportament gresit si nu transforma totul intr-un atac la persoana.

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole