Problemesex

16 trucuri ca sa-ti mentii libidoul ridicat

libidoul ridicat

Foarte multi factori contribuie la pierderea poftei de sex. Insa daca aplici trucurile de mai jos vei reusi sa iti mentii libidoul la cote ridicate.

1. Imbratisati-va

Imbratisarea elibereaza oxitocina. Pe langa faptul ca aceasta substanta relaxeaza organismul, oxitocina diminueaza inhibitiile si sporeste intimitatea dintre parteneri.

2. Pauza de sex

Sexul regulat este sanatos si contribuie la mentinerea unei bune legaturi in cuplu. Totusi, din cand in cand, este recomandata o perioada de abstinenta care sa creasca dorinta sexuala.

3. Flirtati

Jocul privirilor, al gesturilor si al cuvintelor va poate stimula mai mult decat va inchipuiti. Dupa ce petrec foarte mult impreuna partenerii uita sa mai flirteze, iar acest lucru se vede in calitatea vietii sexuale.

Citeste si: Prea obosit pentru sex? 4 cauze care iti scad libidoul si sfaturi pentru revigorarea vietii de cuplu

4. Fara stres

Pe cat posibil, incearca sa reduci nivelul de stres din viata ta. Stresul limiteaza libidoul, iar pentru a-ti redobandi pofta de sex ar trebui sa ai de-a face cu cat mai putin stres.

5. Gimnastica

Facand miscare impusti doi iepuri dintr-un foc. In primul rand, reduci stresul, iar in al doilea rand cresti fluxul sanguin. Iar, dupa cum se stie, organele genitale sunt intens vascularizate.

6. Putin alcool

Un pahar de alcool te poate face sa uiti de inhibitii, sa te relaxezi si sa te exciti mai usor. Atentie, daca depasesti “doza”, efectul este invers.

7. Sex pe roluri

Desi unora li se pare cliseu, sexul pe rolul poate fi foarte excitant. Puneti-va in practica fanteziile.

8. Escapade romantice

Ori de cate ori aveti ocazia, iar bugetul va permite, iesiti impreuna. Doar voi voi! Poate fi un film, poate fi o cina sau un weekend la munte sau la mare. Nu conteaza ce e, atat timp cat sunteti impreuna si va simtiti bine.

9. Contact piele-piele

Masajul este o forma excelenta de relaxare. In plus, poate fi o forma excelenta de preludiu si flirt. Creste tensiunea sexuala, stimuleaza dorinta si, ca atare, viata sexuala se va imbunatati simtitor.

Te mai poate interesa si: Cum sa iti maresti libidoul. 5 solutii naturale

10. Filme pentru adulti

Filmele pentru adulti sau literatura siropoasa pot fi stimulente excelente pentru o partida de sex. In plus, va puteti pune in pielea personajelor despre care cititi.

11. Bucatarie erotica

O masa delicioasa, in care ai adaugat condimente afrodisiace, poate fi un stimulent excelent. Puteti aduce cateva ingrediente culinare si in dormitor. Va face partida de sex mai incitanta.

12. Haine sexy

Acest sfat este preponderent pentru femei, insa si barbatii pot tine cont de el. Atunci cand viata sexuala nu mai este multumitoare, incearca sa schimbi cate ceva si in garderoba. Banalele pijamale de bumbac nu sunt atat de atragatoare, insa daca apelezi la ceva din matase sau satin, sexy si incitant, s-ar putea sa starnesti imediat pofta de sex a partenerului.

13. Atentie la medicamente

Sunt unele medicamente care limiteaza pofta de sex. Cere sfatul medicului daca observi ca un urma unui tratament ti-ai pierdut apetitul sexual.

14. Renunta la tigari

Este dovedit stiintific faptul ca fumatul contribuie la ingrosarea vaselor de sange si la formarea de depuneri care blocheaza vasele sangvine. Este valabil si pentru vasele de sange care “deservesc” organele genitale.

15. Adauga pesto

Pesto contine seminte de pin care, la randul lor, au arginina. Arginina este viagra naturala, avand rol de crestere a fluxului sangvin.

16. Intalnire pentru sex

Dati-va o intalnire al carei unic scop sa fie sexul. Fie la finalul programului, fie in timpul pauzei de pranz, daca aveti amandoi asa ceva, mergeti acasa sau la un hotel de prin apropierea birourilor.

foto: Pixabay.com

Exit mobile version