10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate

06 decembrie 2018,
Vizualizari: 19.719, 1 azi
problemesex-10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate

8. Finalul ar putea fi dezatruos

Totul a fost o gresala. Sau prea complicat. Sau esti epuizat/a, sau el/ea este. Din nefericire numai pentru ca unul dintre voi vrea sa plece nu inseamna ca si celalalt are aceeasi dorinta. Daca vrei sa inchei aventura el/ea te-ar putea ameninta ca va dezvalui totul sotului/ei. Daca el/ea vrea sa plece s-ar putea ca tu sa-i promiti si luna de pe cer sa nu te paraseasca. Indiferent de circumstante, daca nu sunteti de acord lucrurile pot degenera.

 

 

9. Vei avea regrete

Chiar daca aventura a pus punct unei casnicii mizerabile, vor exista momente in care iti vei dori ca lucrurile sa fi fost diferite. Inimi si promisiuni vor fi rupte si daca ai fi stiut atunci ceea ce stii astazi, ti-a dori  sa poti merge in trecut si sa schimbi lucrurile.

 

 

10. O aventura ar putea, de fapt, sa-ti intareasca mariajul

Daca ai ajuns la concluzia ca aventura a fost o greseala enorma, atunci vei realiza cat de multe ai fi putut pierde. Acest rationament te va transforma in cel mai atent si mai saritor partener de pe pamant. In acest moment ai doar doua optiuni: ii marturisesti totul sotului/iei si sa incercati sa mergeti inainte cu onestitate si cu speranta ca partenerul/a va dori sa salveze relatia. Sau ai putea crede ca dezvaluirea tuturor detaliilor murdare nu vor face decat sa-l/o raneasca si decizi sa suferi in tacere. In ultimul caz, trebuie sa traiesti cu vinovatia ca si cu o teama mare ca el/ea ar putea cumva sa afle. Daca aventura a avut loc la inceputul casniciei voastre iti vei dori sa infrunti posibilitatea unu divort, insa sa clarifici lucrurile si poate, sa incepeti un nou capitol al mariajului vostru, acum chiar mai puternic. Indiferent de decizia ta, aventura iti va schimba in mod invariabil relatia dar si pe tine insuti/ati si poate vei fi capabil/a sa accepti rezultatul, oricare ar fi acesta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole