10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate

06 decembrie 2018,
Vizualizari: 19.977, 1 azi
problemesex-10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate
5. Vei incepe sa apreciezi lucruri in legatura cu sotul/ia pe care inainte nu le observai

Vinovatia te va face sa ti se inmoaie inima atunci cand sotul/ia face cafea asa cum iti place tie si nu uita ca de ziua ta sa-ti zica „La multi ani!” si sa-ti ofere un cadou. Iar daca amantul/a incepe sa te neglijeze, durerea va fi chiar si mai mare decat de obicei.

 

6. Si partidele de sex noi, se vor invechi cu timpul

Indiferent de cat de abil/a se va dovedi in pat noul/a iubit/a, odata ce va va trece timpul, pasiunea va incepe sa se domoleasca incetul cu incetul. Asta nu inseamna ca va disparea sau ca va deveni plictisitoarea, insa ceea ce odata inainte parea de-a dreptul electrizant, astazi par a fi curenti de slaba intensitate.

 

 

7. Ascundere sau marturisire? Ambele optiuni sunt neplacute

La un moment dat o parte din tine va fi obosita de minciuni si ar vrea sa rezolve lucurile. Apoi iti vei aminti care este miza joc si vei fi plin/a de ezitari. Confesarea ar putea avea ca rezultat finalul casniciei tale. Partenerul/a se va simti ranit/a si va fi suparat/a pe tine si, daca aveti copii, lumea lor va fi data peste cap de un eventual divort. Viata ta nu va mai fi nicicand la fel. Astfel ca te vei intoarce din nou la epuizantul joc ascundere si minciuna.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole