Problemesex

10 lucruri pe care barbatii le fac gresit in pat

barbatii fac gresit in pat

Multi barbati nu stiu toate lucrurile pe care le fac gresit in pat. Vorbesc mereu despre sex si cred ca sunt cu adevarat cei mai buni. Se lauda cu abilitatilor lor nemaipomenite din dormitor, insa nu au nicio idee despre ce fac gresit.

Iata top 10 lucruri pe care barbatii le fac gresit in pat.

Fii atent

Femeile iubesc preludiul. Il considera o componenta importanta a sexului. Adora sa fie sarutate si explorate. Atunci cand nu li se ofera preludiul asteptat, femeile se simt ca si cum ar fi fortate sa faca amor. Iar saritul peste preludiu este una dintre cele mai grave greseli pe care barbatii le fac intre asternuturi. E ca si cum sexul ar fi o intrecere. Bineinteles, exista si momente pentru o partida rapida de sex, iar atunci preludiul nu este chiar necesar. In asemenea momente, femeile se simt extraordinar. Insa cand preludiul este omis cu regularitate atunci ele nu sunt fericite. Asa ca orice orice barbat ar trebui sa petreaca ceva timp sarutandu-si si mangaindu-si partenerele.

Nu presupune nimic

Doar pentru ca tu esti satisfacut nu presupune ca si iubita ta este la fel. Daca nu faci un efort ca actul sa fie placut pentru amandoi, s-ar putea ca partida de amor sa fi fost un fiasco pentru partenera. Nu toate femeile au orgasm rapid asa ca este nevoie de ceva in plus pentru ca si ele sa ajunga acolo.

Nu rata nici: Top 5 greseli barbati sanatate. Atentie la baile fierbinti, baieti!

Evita sa fii plictisitor

Femeile au fantezii, multe dintre cele au citit si le-a placut cele 50 de umbre ale lui Grey. Daca nu stiai femeile vorbesc despre sex la fel de mult, sau chiar mai mult decat barbatii. Asa ca exploreaza fanteziile iubitei tale. Intreab-o ce-i place si ce si-ar dori sa incerce in pat.

Asigura-te ca esti barbierit

Este important sa te barbieresti. Pentru unele femei asta este chiar o necesitate. Este la fel de important cum este pentru barbati ca partenerele lor sa aiba picioarele lipsite de par.

Sa fii predictibil nu este un punct in favoarea ta

Sexul nu ar trebui sa fie niciodata predictibil. Femeile nu vor sa faca dragoste in aceeasi pozitie la nesfarsit.

Sa nu fi fanul sexului oral

Femeile adora sa li se faca sex oral. Iar un barbat bun in pat ar trebui sa stie asta si sa treaca la treaba.

Te mai poate interesa: Pentru barbati: 6 greseli pe care trebuie sa le eviti in dormitor

Actrita anului

Este treaba barbatului sa cunoasca corpul unei femei. Ar trebui sa stie ce-i place sau ce nu-i place iubitei sale, astfel incat sexul sa fie cat mai placut pentru ea. Un amant talentat ar trebui sa stie daca ea se preface sau chiar are un orgasm.

Timpul nu conteaza

In multe domenii timpul este esential, insa cand este vorba de sex nu ar trebui sa conteze. Unii barbati nu sunt in stare sa reziste suficient de mult incat partenere lor sa ajunga si ele la climax. Nu iti doresti sa te afli in aceasta categorie. Nu ar trebui sa stabilesti dinainte cat sa dureze partida de amor. Ar trebui sa dureze exact cat timp are nevoie femeia pentru a experimenta placerea suprema.

Fii barbatul

Uneori, femeile doresc ca iubitii lor sa demonstreze ca sunt barbati in adevaratul sens al cuvantului. La place sa fie dominate din cand in cand.

10. Nu te grabi

Dupa sex, multe femei sunt coplesite de emotii. Corpurile lor elibereaza oxitocina, ceea ce declansaza anumite nevoi afective. Daca, imediat dupa sex te grabesti sa pleci, fara sa-ti imbratisezi pentru cateva minute iubita, s-ar putea sa ii ranesti sentimentele. Mai ramai putin a oferi dragoste pentru cateva minute.

Sursa: Allwomenstalk.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version