10 lucruri care iti pot distruge relatia

15 decembrie 2018,
Vizualizari: 6.713, 1 azi
problemesex_sex-divort-430x286

Dupa cum exista strategii de imbunatatire a unei relatii de cuplu exista si lucruri care o pot distruge. Unele dintre acestea, desi par a nu influenta direct relatia de cuplu, mai devreme sau mai tarziu vor avea efecte negative asupra ei. Daca te surprinzi ca le faci rezolva problema inainte de a va spune adio.

 

Prin urmare, daca scopul tau este sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu iata cu NU trebuie sa procedezi:

 

1. Sa nu comunici

Comunicarea este vitala pentru bunul mers al unei relatii. Trebuie sa vorbiti unul cu celalalt despre sentimentele, opiniile fiecaruia, despre ce va place/nu va place, despre temeri si despre vise. Pentru a ajunge sa va cunoasteti asa cum de altfel este si normal intr-o relatie, trebuie sa discutati deschis si cu sinceritate.

 

 

 

2. Sa fii egoist/a

Daca te gandesti numai la tine, la nevoile tale, la dorintele tale, la ce trebuie tu sa faci atunci sigur ca vor fi probleme in cuplu. Odata ce ati intrat intr-o relatie stabila sau va casatoriti, “EU” devine “NOI”. Este important sa iei in calcul si sentimentele partenerului/ei de viata, nevoile lui/ei si dorintele sale. Cand esti in dubiu intreaba si niciodata nu presupune ca stii deja raspunsul la aceste intrebari.

 

 

 

3. Sa tii suparare

Durerea se poate transforma usor in furie, iar furia poate oricand degenera. Trebuie sa inveti sa depasesti aceste momente si sa-ti ierti partenerul/a. Vorbeste cu el/ea si incercati sa rezolvati problemele. Faptul ca nu tii supararea face ca relatia sa fie din ce in ce mai stransa so sa va bucurati mai mult unul de prezenta celuilalt.

 

 

 

4. Sa-ti inseli partenerul/a

Daca esti intr-o relatie stabila n-ar trebui sa ai contacte sexuale cu alte persoane. N-ar trebui sa te saruti intr-un mod intim cu altcineva. Chiar si un simplu flirt poate rani, insa orice cuplu isi stabileste propriile granite. Iar daca faci ceva cu o alta persoana si stii ca asta nu i-ar face placere partenerului/ei, inseamna ca o inseli si trebuie sa te opresti.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole