Problemesex

Sex si numerologie: Cu cine te potrivesti in functie de data nasterii

Sex si numerologie

 Armonia intr-o relatia depinde de cat de compatibil esti cu partenerul de cuplu.

Iata care sunt caracteristicile amoroase, in functie de data nasterii. Tie, ce ti se potriveste?

Cifra destinului se calculeaza anunand cifrele din data de nasterii, pana cand se ajunge la o singura cifra.

Exemplu – 17 octombrie 1977: 1+7+1+0+1+9+7+7=33=3+3=6

Cifra destinului 1

Persoanele cu cifra destinului 1 sunt foarte mature si au multe cunostinte. Sunt foarte atrasi de persoanele de sex opus si le este greu sa aiba un singur partener. Nu inteleg ca mariajul inseamna uniunea a doi oameni egali, atat in pat, cat si in viata de zi cu zi.

Ce spune data ta de nastere despre cum faci dragoste

Cifra destinului 2

Pentru persoanele cu cifra destinului 2, casa este cel mai important loc din lume. Asa ca au nevoie de un partener la fel ca ele. Sunt loiale si cer la randul lor loialitate. Atat timp cat se simt iubite, totul este in regula. Sunt pasionale si aventuroase. Daca au motive de gelozie devin violente.

Cifra destinului 3

Posesorii cifrei destinului 3 sunt incantatori si atrag persoanele de sex opus ca un magnet. Au nevoie de parteneri cu care sa imparta interese comune si cu care sa participe la multiple activitati sociale. Daca nu au parte de asa ceva se simt dezamagiti si isi cauta fericirea in alta parte.

Cifra destinului 4

Oamenii cu cifra destinului 4 sunt destul de inchisi si simt nevoia unei familii. Sunt persoane de incredere, loiale. Nu pun mare accent pe romantism si flirt, iar sexul este doar in cadrul casniciei.

Esti compatibil cu partenerul de cuplu? Afla ce spune data de nastere

Cifra destinului 5

Persoanele cu cifra destinului 5 sunt dornici de experimente. Succesul sau esecul relatiilor lor depind de cat de bine se inteleg cu partenerul din punct de vedere spiritual. Pentru ei cuvintele sunt mult mai importante decat saruturile, afectiunea si chiar sexul.

Cifra destinului 6

Cei care au cifra destinului 6 sunt foarte sexy. Cand isi aleg un partener cauta stabilitatea financiara si mai putin compatibilitate sexuala sau dragostea reciproca. Nu sunt foarte deschisi in a-si exprima sentimentele.

Cifra destinului 7

Nu este usor sa pastrezi armonia in cuplu langa persoanele cu cifra destinului 7. Sunt sensibili si trebuie sa te porti cu manusi. O casnicie reusita alaturi de o persoana cu cifra destinului 7 presupune loialitate, angajament, interese comune si o grija deosebita acordata cresterii copiilor.

Cifra destinului 8

Cei care au cifra destinului 8 au tendinta de a se axa spre cariera si mai putin spre relatii amoroase. De aceea cei mai multi dintre ei se casatoresc mai tarziu. Sunt persoane loiale si iubitoare, iar dupa ce se casatoresc sunt capabili sa isi sacrifice cariera de dragul familiei.

Cifra destinului 9

Persoanele cu cifra destinului 9 vor sa fie iubite. Ar face orice din dragoste, chiar si sa se umileasca. Adora romantismul si isi pierd rapid interesul daca partenerul nu-i ofera o astfel de atmosfera.

Sursa: Numerologystars.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version