Problemesex

Sex horoscop: Cele mai “hot” combinatii de zodii

combinatii de zodii- sfatulparintilor.ro - pexels_com - man-and-woman-lying-on-bed-1450155

Fiecare zodie are caracterisiticile ei. Ca sa afli care este zodia cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa stii mai multe despre zodia ta si cea a partenerului potential. Astrologii spun ca cele mai  bune combinatii de zodii sunt cele care au acelasi semn: foc, pamant, aer sau apa. Zodiile care apartin aceluiasi semn au caracteristici comune si vorbesc, deci, aceeasi limba.

Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Iata cele mai hot combinatii zodiacale, asa cum reiese din cartea “The Everything Sex Signs Book” a astrologului american Constance Stellas.

1. Femeie Scorpion – Barbat Taur

Aceasta combinatie este foarte puternica si ridica temperatura in dormitor. Chiar si in natura, Apa si Pamantul fac ca totul sa rodeasca, nu?!

2. Barbat Berbec – Femeie Sagetator

Combinatia Foc-Foc creeaza “valvataie” in dormitor, partide de sex explozive. Nimeni nu se frige, insa atmosfera este de fiecare data fierbinte, fierbinte.

Horoscop erotic: Cu ce zodii te potrivesti in pat

3. Femeie Varsator – Barbat Gemeni

Semne de Apa, cele doua zodii isi pun in aplicare impreuna toate fanteziile creand cele mai inventive scenarii de sex posibile.

4. Barbat Capricorn – Femeie Fecioara

Separat, aceste semne sunt linistite si la locul lor, insa cand se intalnesc in dormitor sar scantei. Dau frau liber imaginatiei si uita de prejudecati. 

5. Barbat Pesti – Femeie Scorpion

Doua semne de apa care suficiente fantezii cat sa umple un ocean. O combinatie sexy chiar si prin prisma faptului ca Scorpionul nu poate manipula Pestele.

6. Barbat Leu – Femeie Rac

Focul si Apa se potrivesc de minune, intr-o combinatie binecuvantata de “patronii” zodiilor: Soarele si Luna.

7. Femeie Capricorn – Barbat Scorpion

O combinatie sexy, cu parteneri mereu dornici de sex. Ce ti-ai putea dori mai mult?!

8. Barbat Rac – Femeie Scorpion

Doua semne de apa, extrem de posesive, dar care detin secretul unei relatii sexuale in care placerea este pe primul plan.

9. Femeie Berbec – Barbat Scorpion

Focul arde, apa fierbe. In plus, ambele semne au acelasi patron, Marte, zeul razboiului. Mai e nevoie sa adaugam ca este o combinatie hot?

10. Femeie Balanta – Barbat Rac

Combinatia Aer si Apa este “efervescenta”. Bule de placere ies din relatia lor. Aceasta pereche este de departe cea mai simpatica si cea mai sexy dintre toate.

Te mai poate interesa si Cele mai bune zodii cu care sa faci sex

Exit mobile version