Problemesex

Sex horoscop: Ce zodie ti se potriveste in pat

Ce zodie ti se potriveste in pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-4693691_1920

Esti genul conservator sau iti plac lucrurile kinky in pat? Fiecare zodie are caracteristicile ei, in functie de elementele din care face parte – Foc (Berbec, Leu, Sagetator), Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn), Aer (Gemeni, Balanta, Varsator), Apa (Rac, Scorpion, Pesti). Iata un ghid care te ajuta sa realizezi un “profil sexual” al fiecarei zodii in parte.

Care crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

Berbec

Berbecului ii place vanatoarea. Insa nu pentru mult timp. Nu trebuie sa fii nici o prada prea usoara, insa nici prea grea, pentru ca se va declara invins. Schimba de fiecare data stilurile in pat: cand cuminte, cand obraznic, pentru ca se plictiseste foarte repede.

Taur

Este posesiv si senzual. Starneste-i toate cele cinci simturi pentru a-l excita. Odata “aprins”, Taurul este neobosit in a-ti satisface toate placerile.

Te mai poate interesa: Sex horosocop: Afla zonele erogene ale fiecarei zodii

Gemeni

Cuvantul cheie pentru Gemeni este: joaca in cuvinte. Ii poti trimite sms-uri sexy, sau poate sa-I scrii o poezie erotica, sau un biletel kinky pe care sa i-l strecori in geanta de birou. Scrie in ele ce o sa-i faci si cum!

Rac

Vrei sa seduci un Rac? Ai la dispozitie trei directii: nud, romantism, apa. Racul iubeste apa, deci nu ocoli o baie cu spuma, sau sexul pe plaja. Romantismul il descatuseaza, cu toate acestea, cea mai adanca fantezie a lui este sexul in trei.

Leu

Leul iubeste dramatizarea, iar sexul pe roluri este cel mai potrivit mod de a-l incita. Ii plac luxul si curatenia, asa ca inainte de a-ti pune costumul de piele, ai grija sa aranjezi si casa.

Te mai poate interesa: Horoscop sex: Secretele amoroase ascunse ale fiecarei zodii

Fecioara

Fecioara vrea sa se simta ca si cand ar fi prima care isi pune amprenta pe zapada proaspata (daca intelegi metafora). Trebuie ca totul sa fie perfect, timing-ul corect, iar daca reusesti sa-i indeplinesti aceste conditii, isi va da toata silinta sa te multumeasca.

Balanta

Balanta isi doreste armonie. Pentru ea poti pregati lenjerie sexy, capsune, lumanari, muzica, poezie, un masaj la talpi si saruturi moi, pe gat si pe sfarcuri. Nu te astepta sa iti intoarca favorurile. Daca esti genul de persoana careia ii place sa isi satisfaca partenerul, fara sa astepte ceva la schimb, Balanta este potrivita pentru tine.

Scorpion

Lasa poeziile si capsunele pentru altii. Scorpionul vrea sex, cat mai neconventional, sex murdar, sex in locuri publice. Scorpionul vrea sex cu tine, sex cu prietenii tai/prietenele tale. Si, daca se poate, sa si filmeze. Acum ca ai fost avertizat, decizia iti apartine.

Citeste si: Cele mai pasionale zodii. Te numeri printre ele?

Sagetator

Sagetatorii iubesc calatoriile si sa schimbe “peisajul”. Ii place sexul, insa in de fiecare data trebuie sa fie alta atmosfera. Spune ce il excita si iti va intoarce favorurile de fiecare data fara ezitare.

Capricorn

Nu face sex doar pentru placere, are un interes. Afacerile si placerea merg mana in mana cu un Capricorn. Ii place sa aiba iubiti/iubite cu stare, care sa ii faca daruri scumpe. Nu te ridici la standardele financiare ale Capricornului, nu ai sanse.

Varsator

Ii place sa flirteze, asa ca pregateste-ti artileria de cuvinte potrivite. Este deschis la idei riscante si isi va respecta intotdeauna promisiunile. Totusi, daca esti prea posesiv, va da inapoi si va fugi de tine.

Pesti

Are o imaginatie bogata pe care o foloseste din plin in partidele de sex. Ii place sexul pe roluri, este amantul perfect, isi da toata silinta sa-si satisfaca partenerul de sex.

Image by Alp Cem from Pixabay

Exit mobile version