Problemesex

Horoscopul sexual pentru weekend-ul 8-9 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in weekend-ul 8-9 octombrie 2016.

Berbec

Parca nimic din ceea ce vrei sa faci nu-ti iese. Partenerul de cuplu iti este alaturi pentru  a te sustine moral. S-ar putea chiar sa vina cu niste solutii salvatoare.

 

 

Taur

Te incearca sentimente de gelozie pe care nu stii cum sa le tii in frau. Inainte de a-i spune partenerului ceva ce vei regreta mai tarziu, gandeste-te daca chiar ai motive de ingrijorare.

 

 

Gemeni

Partenerul de cuplu nu trece prin momente foarte bune, insa nu este nici cel mai bun comunicator. Urmareste-i gesturile si incearca sa-ti faci o idee ce il framanta.

 

 

Rac

Nu esti foarte hotarat legat de ce vei face in weekend. Insa partenerul de viata vine cu niste idei care te vor incanta. Pana la urma, nu e rau ca altcineva sa preia fraiele in cuplu.

 

Leu

Weekend-ul poate aduce cateva tensiuni in cuplu din cauza unor subiecte nerezolvate. Astrele favorizeaza comunicarea, asa ca e un moment prielnic sa le puneti la punct acum.

 

 

Fecioara

Iti iei partenerul de cuplu si plecati in vizita la muzee, galerii de arta si alte institutii culturale. Iesirea vi se pare relaxanta si va deschide apetitul pentru discutii despre sentimente.

 

 

Balanta

Nu esti cel mai bun comunicator azi, insa incearca sa nu fi prea acid in vorbe. S-ar putea sa regreti mai tarziu vorbele rostite, mai ales daca sunt catre partenerul de cuplu.

 

 

Scorpion

Esti foarte increzator in fortele proprii si simti ca nimic nu-ti poate sta in cale. Aceasta atitudine ii este de folos atat tie cat si partenerului de cuplu caruia reusesti sa-i dai un impuls la capitolul incredere de sine.

 

Sagetator

Nu esti intr-o dispozitie de spirit foarte buna si nu iti dai seama de ce. Spune-i partenerului de cuplu ce se petrece cu tine. Asta s-ar putea sa te ajute sa gasesti problema.

 

 

Capricorn

Faci tot posibilul ca partenerul de cuplu sa se simta special si iti reuseste din plin. Weekend-ul se anunta „fierbinte”.

 

Varsator

Te concentrezi mai mult pe cariera si lasi partenerul de cuplu pe locul doi, insa macar in weekend ar trebui sa uiti de sarcinile de la birou si sa-i dai partenerului ceea ce merita.

 

 

Pesti

Ai traversat o perioada destul de agitata insa n-ai putut sa-ti deschizi sufletul in fata partnerului de cuplu. Este un moment prielnic sa faci asta si sa te linistesti.

Exit mobile version