Problemesex

Horoscopul sexual pentru weekend-ul 18-20 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in weekend-ul 18-20 noiembrie 2016.

 

 

Berbec

Cu cat arati mai mult entuziasm partenerului, cu atat acesta devine mai increzator sa incerce lucrurile noi pe care le propui. Lasa-ti partenerul sa simta aprecierea ta si va incepe sa aiba propriile idei pentru condimentarea relatiei de cuplu.

 

 

Taur

Weekend-ul se anunta fierbinte. Puneti in aplicare lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum. Descoperi latura „salbatica” a partenerului, iar asta nu poate decat sa te incante!

 

 

Gemeni

Daca partenerul de cuplu este genul timid si tacut, sansele sa se schimbe sunt destul de mari. Vei fi coplesit de dispozitia lui de a vorbi si vei reusi sa afli multe despre personalitatea sa.

 

 

Rac

Partenerul de cuplu poate avea cateva probleme, insa reusesti sa-l ajuti in lamurirea lor. Nu e cazul, insa, sa te umfli prea mult in pene cu asta.

 

Leu

Indiferent ce alegi sa faci cu partenerul de cuplu, va veti distra de minune. Pana si treburile gospodaresti vi se vor parea sexy daca sunteti impreuna.

 

 

Fecioara

Pot aparea cateva discutii legate de bani, caci nu ai aceeasi viziune despre ei ca si partenerul de cuplu. Unul dintre voi este mana larga, in timp ce celalalt este mai chibzuit. Este nevoie de rabdare pentru a va intelege reciproc punctul de vedere.

 

 

Balanta

Reusesti, in sfarsit, sa pui in discutie un subiect pe care l-ai tot amanat din diferite motive. Afli, astfel, ca motivele tale de ingrijorare sunt pura fictiune.

 

 

Scorpion

A sosit timpul sa pui si interesul tau pe primul plan. Nu este egoism, ci doar o nevoie de a te simti important. Afli astfel cine te pune pe primul plan si cine nu.

 

Sagetator

Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala ca sa petreci alaturi de partenerul de cuplu sau sa-i faci o surpriza. Asa ca weekend-ul va fi mai mult decat o surpriza romantica.

 

 

Capricorn

Stabilitatea este ceva dupa care tanjesti de multa vreme si, in sfarsit, se pare ca ai gasit-o alaturi de cineva. Petreci weekend-ul discutand despre cat de mult inseamna armonia in familie pentru tine.

 

 

Varsator

Descoperi un anumit tipar in comportamentul partenerului de cuplu si te intrebi daca e de bine sau de rau. O discutie deschisa cu acesta te poate lamuri ce se petrece.

 

 

Pesti

Persoana iubita iti spune ceva ce te azvarle intr-un labirint al indoielilor. Incerci sa rezolvi puzzle-ul si sa descoperi daca mai sunt sau nu motive sa continui relatia.

Exit mobile version