Problemesex

Horoscopul sexual pentru weekend-ul 15-16 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in weekend-ul 15-16 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Dupa o perioada in care aveai senzatia ca lucrurile stagneaza, relatia de cuplu se imbunatateste vizibil. Comunicarea cu partenerul este la cote inalte si reusiti sa puneti la punct multe aspecte care va nemultumeau.

 

 

Taur

Iti faci planuri pentru un weekend romantic, intr-un loc in care ati mai fost si in care v-ati simtit foarte bine. Nimic altceva nu te intereseaza, decat compania partenerului.

 

 

Gemeni

Pot aparea cateva tensiuni in cuplu din cauza ca va contrati pe anumite subiecte. Punctele de vedere diferite sunt normale intr-o relatie, doar sa nu fiti prea patimasi in a va impune convingerile in fata partenerului.

 

 

Rac

Te apropii mai mult de partenerul de cuplu dupa cateva discutii sincere despre sentimentele pe care le aveti. Weekend-ul se anunta linistit, armonios si relaxant, in doi.

 

Leu

Partenerul de cuplu te anunta ca vrea sa faca mai multe schimbari in relatie, motivul principal fiind faptul ca petreci prea mult timp la birou. Macar sfarsitul de saptamana sa-l dedici in totalitate vietii de cuplu.

 

 

Fecioara

Saptamana a fost destul de haotica si te-ai simtit lipsit de control. Weekend-ul il petreci in compania partnerului si cautati impreuna solutii pentru rezolvarea haosului.

 

 

 

Balanta

Weekend-ul iti aduce doua zile linistite pe care le petreci in compania partenerului de cuplu. Uiti de stres si de problemele de la birou, macar pana luni.

 

 

Scorpion

Pot aparea cateva tensiuni intre tine si partenerul de cuplu si chiar exista riscul sa spui ceva ce vei regreta mai tarziu. Incearca sa-ti pastrezi calmul.

 

Sagetator

Partenerul de cuplu reuseste sa te linisteasca si sa-ti alunge gandurile pesimiste. Desi nu-ti sta in fire, oboseala isi spune cuvantul, iar nivelul energiei este foarte jos.

 

 

Capricorn

Banii pot fi o problema, iar acest lucru sa-ti mute concentrarea spre orice numai spre dragoste nu. Ai vrea sa-ti scoti partenerul intr-un loc select, dar nu-ti permiti decat o cina acasa, cu un film de la TV.

 

 

Varsator

Iti dezvalui sentimentele foarte usor, iar partenerul de cuplu este mai mult decat incantat ca, in sfarsit, stie ce este in sufletul tau. Aceste discutii contribuie la intarirea relatiei.

 

 

Pesti

Nu esti foarte realist si iti faci planuri care nu pot fi niciodata duse pana la capat. Acest lucru te frustreaza si te irita. Incearca sa fii mai putin dur cu tine insuti si astfel poti sa-ti reglezi si relatia de cuplu.

 

Exit mobile version