Problemesex

Horoscopul sexual pentru weekend-ul 11-13 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in weekend-ul 11-13 noiembrie.

 

 

Berbec

Discuti cu o persoana pe care ai cunoscut-o de curand despre posibilitatea de a forma sau nu un cuplu in viitor. Politica „pasilor mici” poate fi foarte buna pentru viitorul cuplu.

 

 

Taur

Comportamentul partenerului de cuplu ti se pare diferita decat ceea ce ti-ai fi dorit. Discuta cu el ce te deranjeaza atunci cand sunteti amandoi calmi. Altfel discutia poate degenera.

 

 

Gemeni

Tu si partenerul puteti avea opinii foarte diferite in legatura cu un subiect. Incearca sa ii intelegi punctul de vedere. Nu trebuie sa iti schimbi parerea, ci doar sa sa vezi lucrurile si din alt unghi.

 

 

Rac

Cand iti implici inima, nu mai reusesti sa vezi clar realitatea. Ai nevoie de o abordare intelectuala pentru a fi obiectiv in relatia cu partenerul de cuplu. Veti reusi impreuna sa gasiti o solutie la problemele aparute.

 

Leu

Pot aparea cateva divergente cu partenerul de cuplu si incerci diferite abordari pentru a le rezolva. Vestea buna este ca reusiti amandoi sa intelegeti punctul celuilalt de vedere.

 

 

Fecioara

Iti schimbi modul de actiune pentru ca vrei sa ai mai mult timp pentru partenerul de cuplu. Vestea buna este ca rezultatele se vor vedea imediat, iar relatia se va imbunatati vizibil.

 

 

Balanta

Faci rapid o analiza a propriilor sentimente, iar acest lucru iti schimba perspectiva asupra relatiei de cuplu. Ca urmare, relatia cu persoana iubita se imbunatateste vizibil.

 

 

Scorpion

Simti nevoia unor schimbari in relatie. Discuti deschis cu partenerul de cuplu despre ce ar trebui facut ca sa puteti petrece mai mult timp impreuna.

 

Sagetator

Esti deschis tuturor ideilor pe care ti le propune partenerul de cuplu. Accepti sugestiile lui, chiar daca sunt putin bizare. Ti se par incitante, iar weekend-ul se anunta de-a dreptul fierbinte.

 

 

Capricorn

Relatia de cuplu se desfasoara in conditii armonioase, insa tot simti nevoia unor imbunatatiri. Vrei sa faci niste schimbari, nu neaparat majore, ci mai degraba „picante”.

 

 

Varsator

Vorbesti deschis cu partenerul de cuplu despre ideile pe care le ai, iar acesta este incantat de propunerile pe care le faci. Un weekend plin de inspiratie amoroasa.

 

 

Pesti

Ai mai multe idei despre ce ar trebui sa schimbi in relatia de cuplu astfel incat lucrurile sa mearga mai bine intre voi. Inainte de a lua, insa, orice decizie, consulta-te si cu persoana iubita.

Exit mobile version