Problemesex

Horoscopul sexual pentru vineri, 30 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros vineri, 30 septembrie 2016.

 

 

Berbec

Esti coplesit de emotii, incat mai ai putin si plangi si la o reclama daca este mai romantica. Ai vrea ca povestea ta de dragoste sa fie ca in basme, pana la adanci batraneti.

 

 

Taur

Inainte de a porni in cautarea sufletului pereche, poate ar trebui sa analizezi mai intai ce vrei mai exact. Ce-ti place, ce nu-ti place si ce astepti de la o relatie.

 

 

Gemeni

Vrei sa controlezi totul, inclusiv partenerul de cuplu. Este normal sa stii ce face persoana iubita, dar nu sa o suni din cinci in 5 minute. Gelozia in exces dauneaza grav sanatatii cuplului.

 

 

Rac

Traversezi perioada in care starea de spirit ti se schimba brusc, de la ora la ora. N-ar strica putina odihna. Nu esti intr-o forma prea buna pentru a incerca sa cuceresti pe cineva.

 

Leu

Nimic nu pare sa functioneze in cucerirea persoanei de care iti place. Poate ca ar trebui sa fii mai putin insistent. Arunca mingea in terenul ei si vezi ce face.

 

 

Fecioara

Ai facut o noua cucerire si o coplesesti cu daruri. Atentie, insa, la bugetul de cheltuieli, sa nu te intinzi mai mult decat iti permiti.

 

 

Balanta

Simti nevoia sa preiei controlul, insa „scaunul soferului” pare sa nu ti se potriveasca. Incepi sa te intrebi daca esti in relatia potrivita pentru tine.

 

 

Scorpion

Esti extrem de tacut, lucru total neobisnuit pentru tine. Analizeaza ce se ascunde in spatele acestei taceri. Ce anume te apasa?

 

Sagetator

Trebuie sa iei rapid o decizie in ceea ce priveste locul de munca, dar asta te poate pune in conflict cu partenerul de cuplu. Incearca sa nu scoti „armele”, diplomatia este cheia succesului.

 

 

Capricorn

Distractie, distractie si iar distractie. E tot ce vrei in acest moment. Din pacate, insa, ai parte numai de munca, munca, munca. Dar va veni soarele si pe strada ta. In curand!

 

 

Varsator

Muncesti din greu si incepi sa te intrebi cine observa. In primul rand, familia, care te vede din ce in ce mai putin. Oare merita efortul?

 

 

Pesti

Comunicarea cu partenerul de cuplu nu este la punctul de avarie. Trebuie sa lucrezi la imbunatatirea ei, caci exista riscul unui conflict de anvergura care sa pericliteze relatia.

 

Exit mobile version