Problemesex

Horoscopul sexual pentru saptamana 27 noiembrie – 3 decembrie. Afla care sunt zodiile ce vor incepe relatii noi

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fantasy-2945514_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 noiembrie – 3 decembrie. Afla care sunt zodiile ce vor incepe relatii noi

 

 

Berbec

Esti visator si creativ. Imaginatia este bogata si poti avea de castigat de pe urma ei. Totusi, este cazul sa ramai si cu picioarele pe pamant, mai ales in privinta unor aspecte ce tin de locul de munca. Poti deveni morocanos din cauza unor intarzieri cu dead-line-urile de la birou si nu vei fi cea mai buna companie pentru partenerul de cuplu.

 

 

Taur

Esti intr-o etapa foarte romantica si afectuoasa. Esti dragastos, cald, expresiv si pasional. Persoanele de sex opus sunt foarte atrase de tine si poti starni cateva scene de gelozie. Nevoia de a primi dragoste si afectiune este in crestere.

 

 

Gemeni

Imaginatia ta este la cote inalte, te simti inspirat si ai tot felul de idei cu care iti suprinzi partenerul de cuplu. Vrei sa iesi din rutina si sa explorezi lucruri pe care nu le-ai incercat pana acum in relatie.

 

 

Rac

Esti mai putin materialist decat pana acum si mult mai atras de ideea de a face bine in jurul tau. Te gandesti mai mult la oamenii de langa tine, la prieteni, la rude si doresti sa le faci viata mai frumoasa. Atentie, sa nu-ti neglijezi partenerul de cuplu.

 

Leu

Esti decis sa actionezi, iar nivelul ridicat al energiei iti permite sa si faci acest lucru. Interactiunile cu partenerul de cuplu sunt la nivel inalt, va inspirati reciproc si va implicati in proiecte noi.

 

 

Fecioara

Esti romantic si-ti place sa flirtezi. Daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu, cu siguranta nu vei petrece singur Sarbatorile. Vei atrage cu usurinta in jurul tau persoanele de sex opus si vei avea de unde alege.

 

 

Balanta

O perioada propice sa iti arati adevarata fata, sa spui sincer si deschis de ai pe suflet, care iti sunt planurile viitoare. Partenerul de cuplu iti va fi alaturi si te va sustine neconditionat. Daca esti singur, persoanele de sex opus nu vor putea rezista farmecului tau.

 

 

Scorpion

Esti agitat si nerabdator, ti se pare ca nu poti avea incredere in oamenii din jurul tau. Analizeaza atent care sunt cauzele care te fac sa te inchizi in tine. Daca esti implicat intr-o relatie, poate aparea o problema in cuplu care sa te macine toata saptamana.

 

Sagetator

Este o perioada propice sa-ti intinzi aripile si sa iti iei zborul. Daca esti singur vei intalni mai multe persoane de sex opus care sa te faca sa visezi la o noua idila. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, atmosfera va fi pasnica si romantica.

 

 

Capricorn

Esti idealist, creativ si lasi copilul din tine sa iasa la suprafata. Esti mai jucaus decat de obicei si dornic sa faci lucruri neobisnuite. Partenerul de cuplu este incantat de noua ta atitudine. Atmosfera “fierbinte” la tine in casa.

 

 

Varsator

O perioada propice vietii de familie sau inceperii unei relatii noi, daca esti singur. Analiza trecutului tumultos te-a facut sa realizezi unde ai gresit si ce ar trebui sa faci acum pentru a nu le repeta.

 

 

Pesti

Ai ambitii mari legate de unele proiecte despre care esti sigur ca iti vor aduce succesul mult visat. Din cauza stresului, insa, devii agitat si pot aparea cateva turbulente in relatia de cuplu. Incearca sa nu te lasi prada impulsurilor nervoase.

Exit mobile version