Problemesex

Horoscopul sexual pentru saptamana 13-19 martie

curiozitati despre sex

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 13-19 martie 2017.

 

 

Berbec

O perioada excelenta pentru socializare, petreceri, dragoste si afectiune. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, se anunta o schimbare in cuibusorul de nebunii. Daca esti singur, nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea.

 

 

Taur

O perioda propice pentru discutii sincere despre sentimentele pe care le ai. Indiferent daca esti singur sau “cuplat”, iti este foarte usor sa vorbesti onest si deschis despre ceea ce simti. Daca ai o fire mai artistica poti incerca prin poezie sau pictura.

 

 

Gemeni

Secrete ascunse ies la iveala in aceasta saptamana. Daca tineai un secret despre trecutul tau, simti ca este momentul sa spui pentru a te linisti si a scapa de povara. Partea buna este vei indeparta toate lucrurile superficiale din viata ta, construite in jurul acestui secret.

 

Rac

O perioada propice planurilor si ideilor. Comunici cu partenerul de cuplu, ii spui ce ai pe suflet si reusesti sa te faci bine inteles. Porniti impreuna in indeplinirea ideilor pe care le ai. Sunt favorizate actiunile care au legatura cu viata amoroasa.

Leu

Ti se pare ca esti prea atent la nevoile celorlalti si mai putin la ale tale si incepi sa ai un comportament usor agresiv. Desi nu este nimic in neregula cu a-ti urmari interesele, ai grija sa nu exagerezi si sa ranesti oamenii dragi.

 

 

Fecioara

O saptamana excelenta, care debuteaza cu o schimbare majora in atitudinea ta. Renunti la griji si la dubii, preiei fraiele vietii tale si esti gata sa pornesti in urmarirea viselor si idealurilor pe care le ai de multa vreme, dar n-ai avut curajul sa le incerci pentru ca ti se pareau nerealiste.

 

 

Balanta

Usile ti se deschid peste tot pe unde mergi, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Sunt favorizate relatiile de orice natura, iar daca esti singur nu este exclus sa incepi o idila. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, poatea aparea un poiect nou, in familie.

 

 

Scorpion

Pot aprea discutii in cuplu din pricina unor subiecte controversate. Incearca sa intelegi punctul de vedere al partenerului si sa nu iei decizii pe care apoi sa le regreti. Atentie la surmenare, caci nivelul energiei nu se anunta prea grozav.

 

Sagetator

Dorinta ta de aventura este in continua crestere. Iti provoci partenerul la lucruri nebunesti, excitante. Persoana iubita accepta provocarea, iar saptamana se anunta de-a dreptul fierbinte. Daca esti singur, este indicat sa-ti faci mai intai ordine in ganduri, apoi sa iti cauti jumatatea.

 

 

Capricorn

Pot aparea neintelegeri cu partenerul de cuplu din pricina unor pareri diferite asupra unor treburi casnice. Desi incerci sa gasesti o cale de mijloc, ti se pare ca persoana iubita este mult prea incapatanata ca sa faca un compromis. Lasa lucrurile sa se linisteasca si nu pune paie pe foc.

 

 

Varsator

Esti pasional, afectuos, iti place sa flirtezi, dar putin cam nerabdator si insistent. Daca vrei sa cuceresti pe cineva, nu e cea mai potrivita abordare, caci persoana respectiva se poate speria. Deschiderea si flexibilitatea este cheia succesului.

 

 

Pesti

Esti ambitios si optimist, ti-ai facut planuri pe care sa le pui in aplicare alaturi de partenerul de cuplu. Desi i se pot parea naive si riscante incercarile tale, in cele din urma ii dovedesti ca ai dreptate. Atentie, insa, sa nu te extenuezi.

Exit mobile version