Problemesex

Horoscopul sexual pentru miercuri, 5 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros miercuri, 5 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Daca te simti singur sau depresiv, sa iti analizezi trecutul romantic nu este cea mai buna solutie. De fapt, sa te agati de fostul partener iti poate aduce si mai multa durere. Lasa trecutul in urma si concentreaza-te pe prezent si viitor.

 

 

Taur

Vrei sa fii inconjurat de oameni. Te-ai cam saturat de singuratate si nu mai vrei sa plangi dupa o iubire pierduta. Crezi ca a venit timpul sa uiti de rani si sa o iei de la capat. Prietenii si familia te vor ajuta sa iesi mai des in oras.

 

 

Gemeni

Pui la punct mai multe iesiri cu prietenii. Crezi ca daca va vedeti mai des ai sanse ca prin intermediul lor sa intalnesti pe cineva deosebit. Pune-ti pe fata zambetul fermecator si treci la treaba.

 

 

Rac

Este timpul sa trecut. Daca nu poti singur, ia in calcul varianta unui psiholog sau terapeut. Poate fi destul de dificil sa-ti pui ordine in sentimente.

 

Leu

Lucrurile se schimba, oamenii se schimba. Poate ca este timpul sa te schimbi si tu. Sa reiei legaturile cu o veche iubire nu este cea mai buna solutie. Cu cat accepti mai repede ca s-a terminat cu atat mai bine pentru tine.

 

 

Fecioara

Asculta si punctul de vedere al partenerului de cuplu. Cu siguranta nu ai dreptate tot timpul, chiar daca tie iti place sa crezi asta. Incapatanarea nu te ajuta in acest caz.

 

 

Balanta

O zi cu vibratii si energii pozitive care te incarca cu o stare de bine. Esti increzator in fortele proprii, iar daca esti singur, sansele sa gasesti o persoana care sa ti se potriveasca sunt foarte mari.

 

 

Scorpion

Depasesti anumite limite si iti fortezi norocul. Indiferent cat de mult iti place aventura, relatiile pasagere pot sa-ti puna sanatatea in pericol. Atentie pe cine aduci in patul tau.

 

Sagetator

Comunicarea in cuplu este la inaltime, atat la nivel verbal, cat si la nivel nonverbal. Va intelegeti din priviri, iti dai seama ce vrea partenerul din gesturi si mimica.

 

 

Capricorn

Ti se pare ca nu primesti suficienta iubire pe cat de multa consideri ca dai si esti destul de posomorat. N-ar strica o discutie cu partenerul de cuplu si sa-i spui ce te apasa. Tacerea poate accentua frustrarea.

 

 

Varsator

Te pregatesti de o intalnire pe nevazute. Prietenii ti-au “aranjat” ceva si esti destul de emotionat. N-ar trebui sa-ti faci prea multe asteptari. Ia lucrurile asa cum sunt si nu te grabi daca ai de facut alegeri.

 

 

Pesti

Crezi ca a venit timpul pentru o relatie de cuplu stabila si nu mai esti deschis catre aventuri. Privesti cu atentie fiecare persoana de sex opus si incepi sa o analizezi daca s-ar potrivi sau nu profilului de partener pe viata.

 

Exit mobile version