Problemesex

Horoscopul sexual pentru miercuri, 28 septembrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste pentru miercuri, 28 septembrie 2016.

 

 

Berbec

Nu mai vrei sa te ocupi decat de familie, caci in ultima vreme te-ai concentrat mai mult pe proiectele de la job.

 

 

Taur

O zi excelenta pentru a petrece cu prietenii. Nu este exclus sa pleci de la intalnire „cuplat”, caci o persoana din anturajul unui priete iti face ochi dulci.

 

 

Gemeni

Nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea, undeva departe. Iei in calcul fie o relatie la distanta, fie sa te muti. Atentie la decizii!

 

 

Rac

Te simti atras de o persoana pe care ai cunoscut-o de curand si astepti cu inima emotionata urmatoarea intalnire. Visezi la o nunta ca-n povesti, o casa mare si multi copii.

 

Leu

Pot aparea cateva tensiuni din pricina faptului ca iti sunt intrepretate gresit vorbele. Pentru a evita escaladarea neintelegerilor, incearca sa fii mai direct in exprimare, fara sa apelezi la subintelesuri.

 

 

Fecioara

Te-ai saturat de singuratate si ai vrea sa gasesti o persoana care sa ti se potriveasca. Ai fi in stare si sa canti la karaoke, numai ca sa te faci remarcat.

 

 

Balanta

Daca vrei sa cuceresti pe cineva incearca oglindirea, adica imitarea gesturilor pe care le face persoana respectiva. Atentie, insa, ca gesturile sa fie discrete.

 

 

Scorpion

Esti tentat sa ai o idila la birou insa, inainte de a lua orice decizie, este recomandat sa te gandesti la consecinte. Iti poti pune in pericol locul de munca.

 

Sagetator

Libidoul nu se afla la cotele cele mai inalte. Nici nu e de mirare. Munca, munca si iarasi munca. Incearca sa restabilesti conexiunea cu partenerul de cuplu.

 

 

Capricorn

Dragostea pe care o astepti de atata vreme s-ar putea sa fie mai aproape decat iti inchipui. Poate cineva din vecini sau poate ruda unui prieten apropiat ar vrea sa-ti fie alaturi toata viata.

 

 

Varsator

Daca te-ai despartit recent de partenerul de cuplu sunt sanse mari sa va reluati legatura. Mai ales daca despartirea nu a avut la baza ceva serios.

 

 

Pesti

Iti incerci norocul si online. S-ar putea sa gasesti pe cineva care sa-ti placa, insa ar trebui sa fii atent. Aparentele pot fi inselatoare, mai ales „pe nevazute”. Fii atent cand te intalnesti cu o persoana din mediul virtual.

Exit mobile version