Problemesex

Horoscopul sexual pentru miercuri, 26 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste miercuri, 26 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Nu tine in tine. Exprima-ti emotiile. Te vei simti mult mai bine. Partenerul va fi mai intelegator pentru ca va sti ce se intampla cu tine.

 

 

Taur

Partenerul de cuplu reuseste sa-ti alunge orice teama in legatura cu viitorul relatiei. Esti deplin multumit de angajamentele luate pentru binele cuplului.

 

 

Gemeni

Pot aparea probleme in demararea unor proiecte la birou si asta iti aduce insatisfactii. Daca amani planurile cu partenerul din cauza acestora s-ar putea sa fie foarte dezamagit.

 

 

Rac

Te retragi in tine, iar acest lucru este foarte evident pentru partenerul de cuplu. Desi este in regula ca, din cand in cand, sa iti analizezi sentimentele, ar trebui sa mai si iesi din „carapace”.

 

Leu

Esti foarte sensibil la critica. Chiar si vorbele partenerului de cuplu te pot pune in defensiva. Intreaba-te daca reactiile tale sunt justificate sau doar interpretezi gresit cuvintele rostite.

 

 

Fecioara

Partenerul de cuplu se poate transforma in terapeutul tau. Deschide-ti sufletul si spune-i ce te supara. S-ar putea sa stie raspunsurile la toate intrebarile tale interioare.

 

 

Balanta

Este recomandat sa fii mai flexibil, caci inversunarea nu ajuta intotdeauna. Daca planurile partenerului de cuplu se schimba, nu face tam-tam. Accepta ca se pot fi si alte variante.

 

 

Scorpion

Ai incredere in intuitia ta. Daca instinctele iti spun ca ceva este in neregula, cel mai probabil asa este. Partenerul de cuplu va fi foarte intelegator daca-i spui ce se intampla cu tine.

 

Sagetator

Iti pui intrebari despre viata si despre ce este important pentru tine. Schimbarea prioritatilor este de bun augur. Partenerul de cuplu te va sustine in toate privintele.

 

 

Capricorn

Incepi cu partenerul de cuplu proiecte noi. Poate e vorba de vreun eveniment special (nunta, botez) sau de redecorarea apartamentului. In orice caz, aceste proiecte va apropie si mai mult.

 

 

Varsator

Te preocupa ceva la partenerul de cuplu, insa n-ai curajul sa ii spui in fata. „Scenarita” poate sa erodeze relatia, asa ca este mai bine sa-i spui deschis ce te framanta.

 

 

Pesti

Daca ai tinut secrete fata de partenerul de cuplu, este foarte posibil ca acesta sa iasa la iveala unul cate unul. Daca n-ai niste argumente foarte solide, persoana iubita poate fi foarte dezamagita.

 

Exit mobile version