Problemesex

Horoscopul sexual pentru miercuri, 19 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros miercuri, 19 octombrie.

 

Berbec

Te poti confrunta cu o situatie dificila, insa incearca sa-ti pastrezi calmul. Frustrarea si sentimentele negative nu te ajuta deloc. Bazeaza-te pe forta ta interioara si pe iubirea partenerului.

 

 

Taur

O situatie tensionata creeaza frictiuni intre tine si partenerul de cuplu. Ar trebui sa ajungeti la o solutie de compromis, dar pentru asta amandoi ar trebui sa fiti dispusi sa mai lasati cate ceva de la voi.

 

 

Gemeni

Esti destul de critic cu partenerul de cuplu si ar trebui sa-ti alegi cu grija cuvintele. Daca ai ceva de reprosat vorbeste despre situatii concrete, nu generaliza.

 

 

Rac

Ti-ai facut planuri cu partenerul de cuplu sa plecati intr-un weekend romantic, dar daca inima iti spune sa le amani, ar fi bine sa ai incredere in instinctele tale. Intuitia te va duce in directia buna.

 

Leu

Lucrurile nu-ti par foarte clare azi, desi erai convins ca sunt cat se poate de limpezi. Incearca, totusi, sa nu te ingrijorezi cu situatii pe care nu le poti controla. Partenerul de cuplu te poate ajuta sa lamuresti anumite dileme.

 

 

Fecioara

Nu iti sta gandul la munca prea mult azi, mai ales dupa cele petrecute cu partenerul de cuplu. Daca, totusi, vrei sa repeti figura, termina sarcinile de la birou ca sa nu te gandesti la ele tot weekend-ul.

 

 

Balanta

Desi nu vrei sa recunosti, schimbarea rutinei zilnice te-a dat putin peste cap. Cu toate acestea, partenerul este mai mult decat incantat de angajamentul pe care ti l-ai luat si te sprijina.

 

 

Scorpion

Iti surprinzi partenerul de cuplu intr-un mod placut. Nici nu s-ar fi gandit ca ai si talente artistice. Iti dezvalui sentimentele printr-un mod creativ care implica poezia sau pictura.

 

Sagetator

Partenerul tau se simte destul de nostalgic si viseaza la vremurile cand va era foarte usor sa evadati si sa plecati unde vedeti cu ochii. Faci tot posibilul sa reusiti asta in weekend.

 

 

Capricorn

Simti oarecare tensiuni in cuplu si crezi ca acestea sunt cauzate de interpretarea gresita a mesajelor pe care le transmiti partenerului. Este recomandat sa iti imbunatatesti felul in care comunici.

 

 

Varsator

Faci prea mult pentru altii si ai ajuns la concluzia ca este timpul sa faci si lucruri pentru tine. Consideri ca nu e cazul sa te simti vinovat ca te pui si tu o data pe primul loc.

 

 

Pesti

Cauti impreuna cu partenerul de cuplu solutii la neintelegerile aparute in relatie. Amandoi va doriti sa salvati iubirea voastra si va concentrati pe lucrurile care v-au facut sa va indragostiti unul de altul.

Exit mobile version