Problemesex

Horoscopul sexual pentru miercuri, 12 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros miercuri, 12 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Cauti niste raspunsuri pe care numai partenerul de cuplu ti le poate da. Ai rabdare, insa, unele lucruri nu sunt chiar atat de usor de spus. Nu insista prea mult pe trecutul lui.

 

 

Taur

Pot aparea neintelegeri cu partenerul de cuplu, insa le rezolvi rapid. Totul e sa il lasi sa-si spuna punctul de vedere si sa te pui putin in pielea lui. Dupa ce vei asculta si versiunea lui iti va fi mai usor.

 

 

Gemeni

O zi relaxanta de petrecut in cuplu, cu glume, bancuri si flirt. Relatia este armonioasa si va intelegeri de minune. Chiar si momentele tensionate pot fi depasite cu ajutorul umorului.

 

 

Rac

Inainte de a avea pretentii sa gasesti ceva potrivit pentru tine, ar trebui sa te intrebi CE este potrivit pentru tine. Poti fi confuz in alegerea unui partener daca nu stii ce vrei.

 

Leu

Pot aparea cateva neintelegeri in cuplu din pricina unor interpretari gresite ale vorbelor spuse de fiecare. Si cum atat tu, cat si partenerul aveti tendinta de a face din tantar armasar, conflictul poate escalada.

 

 

Fecioara

I-ai promis partenerului ceva, iar acum dai din colt in colt pentru ca nu esti sigur ca vei putea sa-ti tii promisiunea. Vestea buna este ca daca iti planifici activitatile minutios, vei reusi sa te tii de cuvant.

 

 

Balanta

Inainte de a lua o decizie pripita in ceea ce priveste relatia de cuplu, ar fi mai indicat sa faci pasi mici, sa analizezi amanuntit sentimentele, nevoile si dorintele, sa tragi linie si sa vezi ce iese pe plus si ce e pe minus.

 

 

Scorpion

Ca sa gasesti acea persoana speciala pe care o astepti de multa vreme nu trebuie sa cauti foarte mult. Doar sa te uiti prin anturajul tau, caci cineva foarte apropiat tie isi doreste sa incercati o relatie amoroasa.

 

Sagetator

Cand vine vorba despre partenerul de cuplu nu ai limite, faci tot ce-ti sta in putinta sa-l faci fericit si sa-i implinesti dorintele. Rasplata nu va intarzia sa apara.

 

 

Capricorn

Ca sa-ti poti scoate partenerul de cuplu in oras, trebuie sa fii foarte disciplinat si sa-ti rezolvi in timp util treburile de la birou. Poti chiar sa iti rogi jumatatea sa te ajute in unele sarcini pe care le poate face si ea.

 

 

Varsator

Ziua incepe tumultos, in note romantico-erotice si intentionezi sa o continui la fel. Un telefon la serviciu in care sa anunti ca esti “bolnav” te poate “salva”. Atentie la scuze ca sa nu fii prins cu minciuna.

 

 

Pesti

Partenerul de cuplu are o problema in a spune ce are pe suflet, asa ca este posibil sa fii nevoit sa urmaresti semnalele transmise prin gesturi. Cum esti un bun cititor vei reusi sa intelegi ce il macina.

Exit mobile version