Problemesex

Horoscopul sexual pentru marti, 4 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros marti, 4 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Vrei mai multa actiune in dormitor, dar pentru asta trebuie sa faci si tu ceva. Nu te astepta sa-ti vina totul de-a gata. Poate o excursie la sex-shop va incinge atmosfera.

 

 

Taur

Cea mai rapida cale catre o posibila relatie este reteaua de prieteni. Nu stii care dintre ei are o cunostinta la fel de singura ca si tine. Cere ajutor. Sunt multi dornici sa te ajute.

 

 

Gemeni

Nu ai prea mult timp pentru relatia de cuplu, insa te straduiesti sa mentii un echilibru. Pentru a mai “salva” din timpul pentru relatie, ar fi o idee sa inchizi telefonul de serviciu cand ajungi acasa.

 

 

Rac

Esti fericit ca, in sfarsit, ai intalnit o persoana care se apropie foarte mult de “portretul-robot” al partenerului perfect. Nu te grabi, insa, sa iei decizii definitive. Studiaza mai intai situatia si nu te lasa prada fricii ca vei ramane singur.

 

Leu

Ai cativa prieteni, dar foarte saritori. Cu totii cauta de zor o persoana care sa ti se potriveasca manusa. Cum te cunosc foarte bine, nu este exclus sa iti si gaseasca perechea mai repede decat te-ai fi gandit.

 

 

Fecioara

Lasi garda jos si spui mai multe lucruri decat ti-ai fi dorit in fata unei persoane pe care ai intalnit-o de curand. Desi ti-e teama ca aceste dezvaluiri te fac vulnerabil, s-ar putea ca efectul sa fie pozitiv si nicidecum negativ.

 

 

Balanta

Indiferent ce ai face, gandul iti este numai la sex. Flirtezi cu colegii de serviciu, iar cu unii dintre ei incepi chiar sa ai fantezii. Atentie, insa, gandeste-te bine cat de oportuna este o idila la birou inainte de a trece la fapte.

 

 

Scorpion

Brusc, mai multe persoane de sex opus devin interesate de tine si incep sa-ti faca, mai mult sau mai putin evident, curte. Iti place situatia la nebunie si te dai greu de cucerit.

 

Sagetator

O zi minunata pentru noi inceputuri. E timpul sa lasi trecutul in urma si sa te concentrezi pe prezent. Iesi mai des, accepta sa te vezi cu oameni noi. Nu se stie niciodata de unde poate aparea o dragoste ca-n povesti.

 

 

Capricorn

Cand a fost ultima oara cand i-ai facut un compliment partenerului de cuplu? Cand a fost ultima oara cand ai actionat ca la primele intalniri? Iesi din rutina si recucereste-ti partenerul.

 

 

Varsator

Esti gata sa risti si sa transformi o relatie de prietenie intr-o idila. Desi ti-e teama de un eventual refuz, esti pregatit sa infrunti adevarul, indiferent care va fi el.

 

 

Pesti

Simti nevoia de mai multa libertate. Ti se pare ca partenerul este mult prea gelos si are un comportament manipulator. Analizeaza daca esti sau nu intr-o relatie toxica si actioneaza ca atare.

Exit mobile version