Problemesex

Horoscopul sexual pentru marti, 27 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros marti, 27 septembrie 2016.

 

 

Berbec

Nu ar trebui sa fii surprins daca o persoana de sex opus se poarta bizar in preajma ta. Chiar daca si tie iti place sa flirtezi, ai grija sa nu devii “prietenos” prea devreme. Pot aparea erori in transmiterea mesajelor.

 

 

Taur

Incerci sa “furi” inima cuiva, numai ca amandoi aveti caractere foarte puternice, iar lupta se da in egouri. Pare ca niciunul dintre voi nu este de acord cu ce vrea celalalat si nici nu doriti sa cedati. Daca vreti ca aceasta relatie sa mearga, ar trebui sa fiti mai calmi.

 

 

Gemeni

Oboseala incepe sa-si spuna cuvantul si, oricat ai vrea sa te dai de puternic, nu mai poti face fata. Asta se vede si in viata amoroasa. Ar trebui sa o lasi mai usor cu munca daca vrei sa nu dai rateuri in dormitor.

 

 

Rac

Cineva iti face curte, dar nu te dai foarte usor de “prins”. Libertatea iti place prea mult si n-ai vrea sa te implici in relatii de durata. Vestea proasta este ca astfel ai putea sa ratezi o oportunitate cu care e posibil sa nu te mai intalneseti.

 

Leu

Esti tanar si “nelinistit”. Persoanele de sex opus iti dau tarcoale si au toate motivele sa o faca. Emani un aer misterior care cucereste intr-o clipa. Chiar si cineva din anturaj e tentat sa schimbe prietenia cu o idila.

 

 

Fecioara

Ceri prea mult de la tine si este posibil sa te epuizezi. Dorinta ta de a fi cel mai bun in toate domeniile iti consuma energia. Relaxeaza-te! O ora-doua petrecute intr-o companie placuta pot fi antidotul  perfect.

 

 

Balanta

Intalnirea cu prieteni vechi iti aminteste de o persoana din trecutul tau care si acum iti mai salasluieste in suflet. Esti tentat sa reinnozi relatia. Gandeste-te la consecinte inainte sa actionezi.

 

 

Scorpion

O persoana pe care o intalnesti iti lumineaza viitorul. Nu te mai gandesti la altceva. Este recomandat sa nu te entuziasmezi, caci aparentele pot fi inselatoare. Studiaza mai bine situatia!

 

Sagetator

O situatie care apare azi te scoate din minti. Daca te-ai opri o clipa si ai gandi limpede, ai putea sa gasesti si solutii. Fii cu picioarele pe pamant si totul se va clarifica mai repede decat crezi.

 

 

Capricorn

Te incanta o persoana de sex opus pe care o cunosti de multa vreme, insa n-ai crezut ca poate fi vreodata ceva intre voi. De ceva vreme, insa, o privesti cu alti ochi si tragi sperante.

 

 

Varsator

L-ai luat pe NU in brate. Ti se pare mai usor sa spui NU de fiecare data cand esti invitat undeva. Doar ca, daca vrei sa-ti gasesti un partener, trebuie sa mai iesi din casa. E putin probabil sa-ti ciocane jumatatea la usa.

 

 

Pesti

Lucrurile nu iti sunt foarte clare. Astepti telefonul unei persoane care parea ca te place. Si, totusi, de ce nu suna? Dar cum ar fi daca ai suna tu primul?!

Exit mobile version