Problemesex

Horoscopul sexual pentru marti, 18 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros marti, 18 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Viata poate lua turnuri neasteptate, insa tu esti stapan pe tine si stii sa faci fata oricarei situatii. Iar cand ai si partenerul de cuplu alaturi, nimic nu te poate opri. Te adaptezi foarte usor.

 

 

Taur

Stii ca te poti baza oricand pe prietenii tai, iar acum le ceri ajutorul in gasirea unui suflet potrivit pentru tine. Nu iti faci griji pentru ca ei te cunosc atat de bine, incat nu pot da gres.

 

 

Gemeni

Visezi cu ochii deschisi la o mare schimbare in viata ta. Daca si partenerul de cuplu te sustine, cu siguranta visele vor deveni realitate.

 

 

Rac

Dupa un weekend excelent in compania partenerului de cuplu, iti este greu sa te reacomodezi cu programul de serviciu. Rezolva-ti repede treburile la birou ca sa poti avea din nou un weekend de poveste.

 

Leu

Aduni informatii pentru a lua o hotarare foarte importanta. Daca este ceva legat de serviciu, cere sfatul partenerului de cuplu. Daca este legat de relatie, atentie la hotarare, ca sa nu o regreti mai tarziu.

 

 

Fecioara

Pot aparea cateva neintelegeri cu partenerul de cuplu. Chiar daca ai alta opinie, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i respecti si lui parerea. Nu trebuie sa aveti dreptate ori unul, ori celalalt.

 

 

Balanta

Lucrurile incep sa se aseze in viata ta si privesti mai calm acum intreaga scena de familie. Iti marturisesti sentimentele fata de partenerul de cuplu si ii ceri iertare pentru eventualele iesiri nervoase.

 

 

Scorpion

Granita dintre realitate si imaginatie este destul de subtire la tine. In dormitor lucrurile pot deveni foarte fierbinti. Daca esti la inceputul relatiei, discuta mai intai cu partenerul despre fanteziile tale, sa nu il iei prin surpridere si sa se simta stanjenit.

 

Sagetator

Desi saptamana abia a inceput esti cu gandul la weekend. Vrei sa te relaxezi si sa petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu. Planuiesti deja o iesire in doi.

 

 

Capricorn

Iti scrii gandurile si emotiile intr-un jurnal si reusesti astfel sa iti pui ordine in sentimente. Iti va fi mult mai usor sa vorbesti apoi cu partenerul de cuplu despre lucrurile care te framanta.

 

 

Varsator

Fii precaut cu banii, s-ar putea sa cheltui mai mult decat iti permiti si sa iti pui partenerul de cuplu intr-o situatie stanjenitoare. Indiferent ce vrei sa cumperi, consulta-te cu persoana iubita.

 

 

Pesti

Iti dedici timpul partenerului de cuplu. L-ai tinut pe locul doi prea multa vreme, iar acum vrei sa recuperezi timpul pierdut.

Exit mobile version