Problemesex

Horoscopul sexual pentru marti, 11 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros marti, 11 octombrie 2016.

 

Berbec

Esti manat de ego si toate deciziile pe care le iei nu au niciun pic de empatie. Esti vulnerabil si ataci, te simti ranit in dragoste si nu mai ai incredere in amor.

 

 

Taur

Esti incordat si crezi ca daca bei putin vei prinde curaj in a-ti marturisi sentimentele. Problema e ca mirosul de alcool s-ar putea sa descurajeze persoana careia vrei sa-i faci declaratii de dragoste.

 

 

Gemeni

Iti actualizezi profilul online si esti gata de a cuceri lumea virtuala. Multe cupluri s-au format pornind de la prieteniile online asa ca nu se stie niciodata.

 

 

Rac

Ai o noua sarcina la birou care, desi te sperie putin, poate fi de bun augur. Vei avea multe calatorii de facut si sansele sa-ti gasesti jumatate intr-una din aceste delegatii este destul de mare.

 

Leu

Esti foarte selectiv, insa ar trebui sa te relaxezi putin caci pui prea multa presiune si pe tine, si pe potentialii parteneri de cuplu.

 

 

Fecioara

Esti prea pretentios, iar prietenii au inceput sa te ocoleasca, mai ales daca le ceri sa iti recomande persoane singure. La tot ce ai intalnit pana acum ai gasit cate un cusur.

 

 

Balanta

Cauti nod in papura la orice si ai devenit cam certaret. Nu trebuie sa ai tot timpul dreptate, iar pasiunea pe care o pui in dezbateri indeparteaza orice potential partener de cuplu.

 

 

Scorpion

Rasare soarele si pe strada ta si, dupa multa vreme in care ai fost singur, intalnesti o persoana de sex opus care te incanta de-a dreptul. Totusi, nu lua decizii precipitate.

 

Sagetator

Vrei sa cuceresti pe cineva si ataci pe toate fronturile. Cuvinte frumoase, ocheade mieroase, cadouri pretioase. Cam greu sa reziste cineva la atata atentie.

 

 

Capricorn

Vrei sa-ti rasfeti partenerul de cuplu si ai pregatit artileria grea: seara romantica, cina la lumina lumarilor, o baie relaxanta si un masaj reconfortant. Rasplata nu va intarzia.

 

 

Varsator

Nu te intereseaza ce face restul lumii si ai prefera ca nici lumea sa nu fie interesata de ce faci tu. Insa aceasta atitudine rece nu este foarte ofertanta pentru potentialii parteneri de cuplu. „Indulceste” putin atmosfera.

 

 

Pesti

Vrei sa te retragi si sa-ti pui ordine in viata. Ti se pare ca ai facut prea mult timp ce vor altii si ca acum este timpul sa faci ce-ti spune inima.

Exit mobile version