Problemesex

Horoscopul sexual pentru joi, 6 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros joi, 6 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Puterea atingerii este magica. Daca esti la prima intalnire, o mangaiere nonsalanta, gingasa poate convinge mai mult decat 1000 de cuvinte. Bazeaza-te pe instinct ca sa stii cand este momentul oportun.

 

 

Taur

O persoana de sex opus iti da tarcoale si iti face curte, iar tie nu-ti displace deloc ideea. Ba mai mult, incerci sa fii cat mai atragator posibil. Astrele sunt favorabile unei noi idile asa ca… succes!

 

 

Gemeni

Prietenii apropiati au intrat in stare de alerta. Sunt gata sa te scoata din stadiul de “celibatar” si iti prezinta tot felul de persoane singure. Nu ii refuza, caci nu se stie niciodata de unde poate rasari dragostea.

 

 

Rac

Prietenii ti-au aranjat tot felul de intalniri pe nevazute, dar te-ai plictisit de ele. Parca nimic nu ti s-a potrivit. Totusi, nu refuza sa te vezi cu diverse persoane, mai ales daca sunt recomandate de prietenii casatoriti.

 

Leu

O zi linistita, in familie, alaturi de cei dragi. Te simti obosit si alaturi de ei iti vei incarca bateriile. Nu vrei decat sa te relaxezi si sa te odihnesti. Romantismul e trecut la coada listei de prioritati.

 

 

Fecioara

Esti rascolit de amintirile unei iubiri pierdute si ai vrea sa ii dai un telefon pentru a o intreba de sanatate. Poti incerca, dar esti sigur ca e cea mai buna alegere?

 

 

Balanta

O persoana de sex opus incearca sa te cucereasca, insa nu esti foarte hotarat daca sa ii accepti sau nu avansurile. Poate ca ar fi mai bine sa amani momentul deciziei pentru a fi sigur ca o iei pe cea corecta pentru tine.

 

 

Scorpion

Simti nevoia sa iti pui ordine in viata caci crezi ca numai asa vei reusi sa atragi de partea ta energia iubirii. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 

Sagetator

Te-ai cam plictisit de statutul de persoana singura si pleci “la vanatoare”. Atentie la alegerile facute, ca sa nu regreti tarziu.

 

 

Capricorn

Hotarasti ca a venit timpul sa te gandesti mai mult la tine, la sentimentele tale si la ceea ce vrei tu si nu altii. Fii tu insuti si sigur vei atrage persoana cea mai potrivita pentru tine.

 

 

Varsator

Nu este totul despre tine si pentru tine. In dragoste ar trebui sa si daruiesti, nu doar sa ai pretentii. Asculta-ti partenerul, afla ce are pe suflet si incearca sa remediezi problema aparuta.

 

 

Pesti

Este timpul sa iesi din monotonia care cuprinde relatia de cuplu. Cauti niste locuri romantice unde ai putea sa-ti scoti partenerul de viata pentru o intalnire fierbinte.

Exit mobile version