Problemesex

Horoscopul sexual pentru joi, 22 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros  pentru joi, 22 septembrie 2016.

 

 

Berbec

Imaginatia sexuala este la cote inalte. Partenerul va fi incantat de modalitatile alese pentru a-l incita. Daca esti singur, se pare ca azi e o propice pentru a-ti cauta jumatatea.

 

 

Taur

Taoistii spun ca saliva unei femei in timpul orgasmului are proprietati vindecatoare. Daca ati inteles mesajul, stiti ce va rezerva astrele pentru aceasta zi.

 

 

Gemeni

Asculta firea rebela din tine si dau frau liber imaginatiei. Nu trebuie sa fii neaparat “cuminte”. Vei observa mai tarziu beneficiile.

 

 

Rac

Lasa-te rasfatat. Nu e nimic rau in asta. O cina romantica, la lumina lumanarii, trandafiri, tinuta speciala… Nu te scuza ca esti obosit. O sa-ti multumesti mai tarziu.

 

Leu

Tu si corpul tau aveti nevoie de energie. Poate va ajuta ceaiul de plante, insa sexul este cel mai bun energizant din toate timpurile. Fara efecte adverse!

 

 

Fecioara

Vrei mai mult sex? Ce-ai zice sa inchiriezi un film erotic stilat care sa va excite pe amandoi!

 

 

Balanta

Plictisit de viata amoroasa? Incearca ceva nou, ca de exemplu sa faceti amor fara sa va atingeti cu mainile, decat aproape de orgasm.

 

 

Scorpion

Provoaca-ti partenerul sa va atingeti in zone in care n-ati indraznit vreoadata sa puneti mana. Asteapta-te la senzatii tari.

 

Sagetator

Cineva din trecutul tau iti da tarcoale. Daca intentionezi sa-i verifici “echipamentul” gandeste-te mai intai la consecinte.

 

 

Capricorn

Azi nu te gandesti decat la partenerul de cuplu. Te transformi in “sclav” si vrei sa fii dominat. Poate n-ar fi rau sa-l anunti si pe el inainte!

 

 

Varsator

Vrei ceva nou? Te-ai gandit vreodata ce gust are urechea partenerului tau? Daca nu, incearca sa afli.

 

 

Pesti

Ce-ai zice de o uniforma azi? Poate ceva cu politisti, sau doctorite, sau pompieri? Sau, mai bine, incearca-le pe toate ca sa afli care te excita cel mai mult.

Exit mobile version