Problemesex

Horoscopul sexual pentru joi, 20 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste joi, 20 octombrie 2016.

 

Berbec

Te arati entuziasmat la fiecare actiune a partenerului de cuplu. Va implicati in proiecte comune care au legatura cu hobby-urile voastre. Acest lucru va apropie si mai mult.

 

 

Taur

Nu trebuie sa astepti sa faca persoana pe care o indragesti primul pas. Poate fi mai timida si nu va avea niciodata curajul sa actioneze. Ia-ti inima in dinti si spune ce simti. Spontaneitatea poate fi de bun augur.

 

 

Gemeni

Te simti inspirat si iti vin idei noi cum sa condimentezi putin relatia din dormitor. Partenerul este foarte receptiv si va veti bucura impreuna de momente mai mult decat fierbinti.

 

 

Rac

Nu lasa cuvintele sa se transforme in arme. Chiar daca partenerul spune ceva la nervi, nu o lua personal. Incercati mai bine sa va calmati si sa rezolvati tensiunile aparute intre voi intr-un moment de liniste.

 

Leu

Discuti cu partenerul de cuplu ce s-a schimbat in tine, care este noua ta viziune despre viata, dragoste si relatie. Esti foarte entuziasmat ca in relatia de cuplu se simte schimbarea.

 

 

Fecioara

Nu este indicat sa amani discutiile despre bani cu partenerul de cuplu. Indiferent care dintre voi cheltuie prea mult si destabilizeaza bugetul de familie, lucrurile ar trebui puse la punct. Altfel puteti da “faliment”.

 

 

Balanta

Toata energia ta este canalizata spre relatia de cuplu. Nu ar trebui sa te supere faptul ca partenerul nu face la fel, desi are si el contributia lui la consolidarea acesteia. Sunteti amandoi pe acelasi drum, doar ca aveti ritmuri diferite.

 

 

Scorpion

Este recomandat sa nu-ti mai neglijezi sanatatea. Nu poti avea grija de persoana iubita daca nu esti in stare sa ai grija de tine insuti. Incurajeaza-ti si partenerul sa faca la fel.

 

Sagetator

Este timp pentru toate, insa azi, mai mult ca oricand, ar trebui sa-ti faci timp pentru distractie. Ai muncit cam mult in ultima vreme, iar interactiunile cu partenerul de cuplu sunt ca si inexistente.

 

 

Capricorn

Iti faci prea multe griji, unele justificate, altele nu. Orice suspiciune ai avea in legatura cu partenerul de cuplu ar trebui sa o rezolvi discutand deschis cu el ce te framanta.

 

 

Varsator

Faci o descoperire care aduce modificari insemnate in relatia de cuplu. Partenerul de cuplu este mai mult decat incantat de noul TU.

 

 

Pesti

Cauti raspunsuri la unele chestiuni care te framanta, insa de unul singur este putin probabil sa reusesti. De ce nu iti consulti partenerul de cuplu? La unele probleme el detine cheia rezolvarii puzzle-ului.

Exit mobile version