Problemesex

Horoscopul sexual pentru joi, 13 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste pentru joi, 13 octombrie 2016.

 

 

Berbec

Atentie sa nu grabesti lucrurile. Poti pune presiune pe potentialul partener de cuplu. Ia fiecare zi asa cum e, poarta-te natural si relatia poate deveni cu adevarat speciala.

 

 

Taur

Porti cu partenerul de cuplu o discutie care va va lega si mai mult. Intariti relatia prin discutii sincere despre sentimente, nevoi si responsabilitati.

 

 

Gemeni

Te poti confrunta cu o situatie neplacuta care sa-ti dea mari batai de cap. Poate un secret al partenerului de cuplu care iese partial la iveala si pe care nu reusesti sa-l deslusesti integral. Incearca sa fii calm cand pui intrebarile daca vrei sa afli adevarul.

 

 

Rac

Alege-ti cuvintele cu atentie, caci s-ar putea sa existe cateva mesaje intelese gresit. Partenerul de cuplu poate fi ranit de anumite vorbe, fara ca tu sa-ti dai seama ca sunt ofensatoare.

 

Leu

Stii exact ce vrei, dar nu stii cum sa obtii. Partenerul de cuplu iti poate da cateva idei foarte bune care te vor aduce mai aproape de raspunsul la intrebarile tale.

 

 

Fecioara

Esti hotarat sa-ti rasfeti partenerul de cuplu si nu faci rabat de la niciun detaliu pentru a il face fericit. Implici familia in pregatireaunei surprize de proportii.

 

 

Balanta

Te simti nesigur pe sentimentele partenerului de cuplu, insa poate fi doar o iluzie. Discuta deschis despre temerile tale si pune capat acestei anxietati.

 

 

Scorpion

Te-ai saturat sa tot astepti ca lucrurile sa se intample si hotarasti ca este timpul sa actionezi. Fericirea ta depinde numai si numai de tine, nu de altii.

 

Sagetator

Pui la cale impreuna cu partenerul de cuplu o iesire romantica. Studiezi oferta, cauti cele mai avantajoase preturi. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Capricorn

Faci cateva planuri de petrecere a timpului cu partenerul de cuplu si acestea incep sa dea roade. Stati de vorba mai mult, vorbiti mai lejer despre sentimente, iar relatia infloreste armonios.

 

 

Varstator

Nu esti in forma si nu reusesti sa te organizezi foarte bine pentru a-ti duce sarcinile de la job. Acest  lucru te oboseste si te frustreaza la maximum. Esti morocanos si nervos si nimeni nu-ti intra in voie.

 

 

Pesti

Partenerul de cuplu iti pregateste o surpriza, dar faptul ca este destul de secretos te enerveaza la culme. Nu stii ce se petrece si devii agitat. Seara vei afla.

 

Exit mobile version