Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 9-15 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 9-15 ianuarie 2017.

 

 

 

Berbec

Nu ar trebui sa fii surprins daca o persoana de sex opus se poarta bizar in preajma ta. Chiar daca si tie iti place sa flirtezi, ai grija sa nu devii “prietenos” prea devreme. Pot aparea erori in transmiterea mesajelor.

 

 

Taur

Esti plin de energie si pregatit de proiecte noi. Ambitia te poarta pe culmile succesului pana cand ti se pare ca ceva te blocheaza si atunci devii foarte nervos. Atentie cum iti gestionezi furia caci s-ar putea sa o indrepti catre partenerul de cuplu.

 

 

Gemeni

Esti predispus unui comportament neglijent, mai putin precaut si pot aparea probleme de natura sexuala. Atentie la oamenii cu care te intalnesti si la persoanele pe care le aduci in pat. Ai tendinta sa exagerezi si sa risti inutil.

 

 

Rac

Te bucuri de satisfactie emotionala si armonie in familie, lucruri care ti-au lipsit mult in ultima vreme. Munca te-a tinut departe de familie si de linistea pe care o gasesti in sanul ei. Timpul petrecut in familie iti va reincarca bateriile din punct de vedere emotional.

 

 

Leu

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile cu acesta sa fie foarte tensionate.

 

 

Fecioara

Esti romantic si cuceritor, flirtezi cu partenerul de cuplu si esti neobosit in a-i arata cat de mult il iubesti. Daca esti singur s-ar putea sa te indragostesti de o persoana pe care abia o intalnesti. Esti deschis si pregatit pentru o noua aventura.

 

 

Balanta

Relatiile de prietenie si de dragoste sunt armonioase. Esti dragastos si iti arati cu usurinta sentimentele. Balantele singure isi pot intalni jumatatea si se anunta o perioada propice pentru momente romantice.

 

 

Scorpion

Te gandesti asiduu la cineva din trecutul tau si esti tentat sa-i faci o vizita, sa-i dai un telefon sa-i sa-i scrii un mesaj. Reconectarea cu aceasta persoana iti starneste emotii care aduc la suprafata sentimente pe care le credeai uitate. Gandeste-te bine inainte sa actionezi daca asta iti doresti cu adevarat.

 

 

Sagetator

Esti pregatit pentru un nou regim de viata fiind convins ca aceasta este cheia catre o imbunatatire a calitatii relatiei. Te concentrezi pe ceea ce consideri ca este mai important pentru tine, elimini ceea ce consideri daunator. Rezultatele se vor vedea in curand.

 

 

Capricorn

Dorintele tale sexuale sunt foarte puternice. Esti romantic si dragastos, cauti armonia si te straduiesti sa satisfaci si placerile partenerului de cuplu. Nu iti plac conflictele si le ocolesti cu succes.

 

 

Varsator

Vise, dorinte, fantezii… Vrei sa le transformi pe toate in realitate si poti fi foarte dezamagit daca nu reusesti. De aceea iti pierzi foarte usor obiectivitatea si te certi cu partenerul de cuplu. Varsatorii singuri pot intalni o persoana care sa le trezeasca sentimente speciale.

 

 

Pesti

Traversezi o perioada in care nu esti deloc rabdator. Vrei ca toate sa se intampla ACUM si te deranjeaza teribil cand primesti refuzuri. Daca esti implicat intr-o relatie la inceput de drum, ti se pare ca lucrurile inainteaza prea incet. Invata sa ai rabdare si sa respecti si nevoile si ritmul celorlalti.

Exit mobile version