Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 8-14 mai.

 

 

Berbec

Esti pregatit pentru o discutie serioasa? Acum este momentul prielnic pentru a spune tot ce ai de spus, toate subiectele controversate pe care le-ai tot amanat. Pui cartile pe fata si mai sincer de atat n-ai fost niciodata. Viitorul relatiei depinde de aceasta discutie.

 

 

Taur

A venit momentul sa-ti dezvalui sentimentele, sa aduci la suprafata cele mai ascunse secrete sau subiecte tabu. Nu iti pierde timpul cu subiecte superficiale. Atentie, sa nu devii prea insistent in a-ti pune partenerul sa faca acelasi lucru.

 

 

Gemeni

Pot aparea cateva modificari care sa te puna pe un teren nesigur si inconfortabil. Nu te impotrivi, ia fiecare lucru asa cum vine si evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de cuplu. Incapatanarea nu este de bun augur acum.

 

 

Rac

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

 

Leu

Esti optimist, deschis si dornic sa renunti la trecut. Pot aparea in viata ta momente in care sa simti ca Dumnezeu te iubeste si te ocroteste. Incepi sa crezi in miracole si esti sigur ca visurile pot deveni realitate alaturi de persoana iubita.

 

 

Fecioara

Esti nelinistit, nerabdator si destabilizat de cateva schimbari care iti dau planurile peste cap. Actionezi impulsiv si trebuie sa fii precaut. N-ai vrea sa periclitezi relatia de cuplu din pricina unor iesiri nervoase. Cu iubire si diplomatie, vei depasi obstacolele

 

 

Balanta

Vitalitatea si increderea de sine sunt la cote inalte, poti sa-ti duci planurile la bun sfarsit cu usurinta. Orice obstacole ti-ar aparea in cale, vei reusi sa le depasesti. Relatia de cuplu este pe drumul cel bun, nu asculta gura lumii si mergi inainte.

 

 

Scorpion

Poti aduce in discutie subiecte legate de poftele amoroase, nevoi si dorinte pe care crezi ca partenerul de cuplu nu ti le satisfice. Atentie, ai grija ca discutiile sa fie sincere si pe un ton calm, altfel lucrurile pot degenera si vei putea regret mai tarziu.

 

Sagetator

Pot aparea cateva conflicte din cauza faptului ca vorbesti direct, fara ocolisuri despre nevoile si dorintele tale. Alege-ti cu atentie cuvintele, fii mai diplomat si foloseste un ton calm. Agresivitatea poate face mai mult rau decat crezi.

 

 

Capricorn

O relatie platonica tinde sa se transforme intr-o idila. Simti ca sentimentele pentru persoana respectiva sunt mult mai puternice decat ca pentru o simpla prietenie. Cu subtilitate, trimiti semnale ca vrei mai mult, iar raspunsul este pozitiv.

 

 

Varsator

Daca relatia de cuplu a fost tensionata, este un moment prielnic ca lucrurile sa se rearanjeze. Discutati sincer si deschis despre problemele care au generat aceste tensiuni si mergeti mai departe.

 

 

Pesti

Esti mai sensibil la nevoile celorlalti, esti generos si incerci sa intelegi pe toata lumea. Nevoile tale spirituale sunt mai intense decat cele materiale. Relatia de cuplu este armonioasa.

Exit mobile version