Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 8-14 august 2016.

 

Berbec

Sentimentele, nevoile tale emotionale si dorintele de apropiere cunosc o accentuare semnificativa. Acorzi o mai mare atentie casei, partenerului de cuplu si vietii tale amoroase. Nu vrei sa te concentrezi pe alte capitole din viata ta.

 

 

Taur

Esti optimist si increzator. Privesti cu bucurie viitorul si esti convins ca tot ce urmeaza va fi de bine. Comunici cu entuziasm, iti impartasesti sentimentele, planurile si visele, iar partenerul de cuplu este receptiv la punctul tau de vedere. Toate iti merg ca pe roate.

 

 

Gemeni

Dorintele amoroase si romantice devin mai puternice. Esti dragastos si dornic sa-i multumesti pe cei dragi si sa traiesti in armonie. Iti pui creativitatea in practica si iti exprimi cu usurinta sentimentele.

 

Rac

Iti rezervi saptamana pentru relaxare si lenevire. Nu este exclusa o iesire romantica undeva pe o plaja retrasa. Amani toate planurile care nu au de-a face cu dragostea si romantismul.

 

 

Leu

Esti plin de energie si pus pe fapte mari. Iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar daca vrei sa cuceresti pe cineva saptamana aceasta, ai toate sansele de reusita. O saptamana excelenta pentru noi inceputuri.

 

 

Fecioara

Saptamana nu are semne foarte bune. Poti fi iritat si predispus conflictelor. Ti se pare ca faci prea multe compromisuri, iar asta te frustreaza. Nu este recomandat sa iei nicio hotarare in ceea ce priveste viata de cuplu.

 

Balanta

O perioada excelenta sa-ti rearanjezi „cuibusorul de nebunii”. Chiar si o mica schimbare a mobilierului prin casa poate aduce mai multa armonie in dormitor. Relatiile de cuplu sunt favorizate in aceasta saptamana.

 

 

Scorpion

Incepi sa faci analize. Care sunt diferentele si asemanarile dintre tine si partenerul de cuplu, ce anume apreciezi si ce nu la partener. Iti pui ordine in ganduri si in sentimente, iar weekend-ul poate sa aduca o decizie in ceea ce priveste continuarea relatiei.

 

 

Sagetator

Stii foarte bine ce vrei si nu te dai batut. Ambitia ta din plan profesional aduce beneficii si in plan personal. Nu este exclusa o marire de salariu sau o promovare care sa-ti aduca niste venituri suplimentare. Cum starea materiala te relexeaza, incepi sa-ti faci planuri fie de casatorie, fie de concepere a unui bebelus.

 

Capricorn

Sarmul personal iti aduce castiguri in plan material. Si daca imaginea publica este in crestere, veniturile nu vor intarzia sa apara. Faci planuri de a pleca intr-o calatorie cu partenerul de cuplu pentru a redescoperi armonia si romantismul in doi.

 

 

Varsator

Traversezi o perioada placuta, armonioasa, de reconectare cu partenerul de cuplu. Nu este exclusa o calatorie intr-un loc retras, la munte, sau poate pe o plaja virgina, unde nimic sa nu va tulbure linistea.

 

 

Pesti

Te bucuri de multa energie, iar planurile tale dau rod in viata profesionala. Sefii te rasplatesc pentru ideile avute si este exclusa o calatorie romantica la care visai de multa vreme pe cheltuiala lor.

Exit mobile version