Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 7-13 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 7-13 septembrie 2015.

 

 

Berbec

In aceasta saptamana se anunta discutii importante cu persoane de sex opus care, candva, au facut parte din viata ta. Toate acestea te fac sa-ti vezi trecutul intr-un mod obiectiv si sa intelegi ce vei face mai departe in ceea ce priveste viata amoroasa.

 

 

 

Taur

In aceasta saptamana, toate eforturile tale de a merge mai departe si de a-ti urmari propriile interese par a intalni rezistenta si animoizate din partea persoanei iubite. Insistenta si dorinta de a te axa strict pe propriile dorinte te face nechibzuit si poti rani multa lume.

 

 

Gemeni

Actionezi din impuls, improvizezi si iti schimbi rutina obisnuita, te bazezi mai mult pe intuitie si mai putin pe logica. Ritmul de viata se accelereaza. Ai grija, totusi, sa nu iei decizii definitive pe care sa le regreti mai tarziu.

 

 

Rac

Urmeaza o saptamana placuta si armonioasa. Lucrurile se desfasoara calm, ai scapat de presiuni si termene limita si nu este exclusa o calatorie impreuna cu partenerul de cuplu. De mult ti-ai dorit ca viata ta sa fie atat de linistita.

 

 

Leu

Esti energic si activ, magnetismul sexual este in crestere, iar persoanele de sex opus vor fi foarte incantate de prezenta ta. Cei din jur sunt foarte prietenosi cu tine si nu depui foarte multe eforturi pentru a cuceri. Se recomanda prudenta, mai ales daca te incanta ideea unor parteneri ocazionali de sex.

 

 

 

Fecioara

Ai de luat niste decizii importante, insa nu este cea mai propice perioada pentru asta. Fie ca este vorba de o modificare in cariera, de a continua sau nu o relatie sau de a schimba stilul de viata, nu te hotarasti usor. Cantareste cu atentie argumentele pro si contra si amana orice decizie definitiva.

 

 

Balanta

O saptamana cu de toate, dragoste, frumusete, pasiune si placere. Te simti deosebit de atractiv, de aceea vei fi observat si apreciat cu usurinta. Daca esti singur, nu este exclus inceputul unei noi povesti de dragoste.

 

 

Scorpion

La inceputul saptamanii, te supara cateva schimbari neasteptate in stilul de viata si rutina zilnica initiate de partenerul de viata! Cu timpul, insa, le vei aprecia ca de bun augur, pentru ca simti ca prinzi din nou pofta de viata.

 

 

Sagetator

Te intalnesti cu oameni grijulii, intelegatori si care nu te judeca. Daca esti singur este foarte posibil ca unul dintre acesti oameni sa te cucereasca definitiv si sa puneti impreuna bazele unei relatii bazate pe un nivel profund de apreciere reciproca.

 


Capricorn

Iti setezi obiective cam riscante si poti crea impresia de extravaganta, insa nu risti nu castigi. Sansele ca riscurile sa fie fructificate si sa obtii castiguri sunt foarte mari. Iar acest lucru iti va da linistea de a pleca in calatorie cu persoana iubita, dupa ce vin banii.

 

 
Varsator

Te simti cald si iubitor si ai o mare dorinta de a da si de a primi afectiune. Dorinta de frumusete iti stimuleaza creativitatea, iar darurile pe care le faci persoanei iubite o impresioneaza cu siguranta, mai ales ca luxul pare la el acasa.

 

 

Pesti

Un secret adanc ingropat in sufletul tau pare ca vrea sa iasa la lumina. Cazi usor dintr-o extrema in alta, nu esti foarte hotarat in legatura cu relatia ta si devii aproape obsedat de idee. Sa fortezi limitele poate fi o decizie imprudenta in aceste momente.

Exit mobile version