Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 7-13 decembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 7-13 decembrie 2015.

 

Berbec

Ceva sau cineva iti blocheaza progresul intr-o relatie romantica. Poate este propriul instinct care iti pune piedici. Iti place sa flirtezi, insa nu vrei sa avansezi in relatie. Urmeaza-ti instinctele si vei gasi cea mai buna solutie.

 

 

Taur

Luni si marti nu sunt cele mai sexy zile ale saptamanii, insa tot reusesti sa te comporti afectuos cu partenerul de cuplu. Comunicarea in cuplu se imbunatateste, cuvintele pur si simplu iti zboara din gura. Instinctele functioneaza foarte bine, bazeaza-te pe ele.

 

 

Gemeni

O discutie ce se vrea intelectuala devine incet-incet flirt. Pregateste-te pentru o noua aventura in care si mintea si inima vor fi implicate. Sfarsitul de saptamana te va aduce si mai aproape de aceasta persoana pe care ai cunoscut-o de curand si care ti-a aprins calcaiele.

 

Rac

Munca de la birou te tine departe de partenerul de cuplu si de orice actiune romantica. Nu ar fi rau, insa, sa-ti programezi altfel lucrurile de la locul de munca, astfel incat sa ai timp si pentru ceva dragoste, macar la sfarsitul saptamanii. Asculta-ti instinctul pentru a sti ce-si doreste partenerul.

 

 

Leu

Faci eforturi pentru a te mentine la linia de plutire. Iti pui tot felul de intrebari despre tine si despre relatia cu persoana pe care o iubesti. Ceri si parerea prietenilor pentru a-ti face o idee despre cum va vad ceilalti impreuna. Bazeaza-te pe intuitie pentru o decizie cat mai buna.

 

 

Fecioara

Sansele sa-ti gasesti sufletul pereche sunt destul de mari. Poate chiar din randul prietenilor vechi iti alegi jumatatea. O conversatie cu persoana interesanta poate sa-ti deschida drumul catre o relatie de cuplu de durata. Te exprimi cu usurinta si, cum stapanesti cu desavarsire arta flirtului, vei cuceri cu siguranta.

 

Balanta

Incepi saptamana cu multe emotii, te gandesti sa renegociezi anumite puncte stabilite in relatie. Simti ca unele lucruri nu ti se mai potrivesc si vrei anumite schimbari. Nu ar trebui sa-ti fie teama sa-ti exprimi adevaratele sentimente. Ele pot ajuta relatia sa evolueze, fara sa generezi frustrari si regrete.

 

 

Scorpion

Unele relatii pot suferi turbulente generate de nerabdarea unuia dintre parteneri de a iesi din rutina. Ia o pauza si discuta cu partenerul de cuplu care sunt neplacerile pe care le intampina, ce nevoie are si ce va doriti de fapt. Dupa o astfel de convorbire lucrurile in relatie pot lua o turnura de bun augur.

 

 

Sagetator

Daca esti singur sunt sanse mari sa cuceresti pe cineva care sa-ti faca Sarbatorile frumoase. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, comunicarea cu partenerul este la nivel inalt. Urmariti un nou nivel, fie sa va mutati impreuna, fie o casatorie sau largirea familiei.

 

Capricorn

Luni si marti par a fi zile ideale pentru a pune la punct eventualele neintelegeri aparute in cuplu. Iti exprimi cu usurinta temerile, sperantele si valorile. Dupa ce situatia se clarifica, weekend-ul poate insemna o iesire romantica ce va va apropia si mai mult.

 

 

Varsator

Coincidenta sau nu, drumurile ti se pot impleti cu cele ale unei foste iubiri. Nici nu-ti mai amintesti care au fost motivele care v-au despartit si esti pregatit sa afli cum au evoluat lucrurile de cand nu v-ati mai vazut. Nu mai esti deloc precaut in ceea ce priveste aceasta persoana.

 

 

Pesti

Esti foarte creativ si te gandesti ca n-ar strica daca ai incerca sa cuceresti un potential partener de cuplu cu cateva versuri. Sau poate o melodie de dragoste sau, mai bine, ceva delicios de mancare. Indiferent ce alegi, intuitia te va ajuta sa-ti indeplinesti scopul.

Exit mobile version