Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 7-13 august. Tensiuni in cuplu, discutii in contradictoriu. Vezi ce zodii au noroc in dragoste in weekend

Iata care sunt previziunile astrale la capitolul dragoste pentru saptamana 7-13 august.

 

 

Berbec

Visele devin realitate. Energiile spirituale sunt active, iar relatia de cuplu infloreste. Vorbesti frumos, iti folosesti imaginatia la cote maxime. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Taur

Este recomandat sa amani deciziile importante care au legatura cu viata de cuplu. Armonia alaturi de partener poate fi influentata de schimbarile de la locul de munca sau de schimbarea stilului de viata.

 

 

Gemeni

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, este timpul sa te concentrezi mai mult pe partener. Aveti nevoie de mai multe iesiri, de o viata sociala mai activa. Partenerul simte nevoia de mai multa conectare.

 

 

Rac

Pot aparea conflicte cu partenerul de cuplu din cauza nerabdarii care te caracterizeaza in aceasta perioada. Te simti obligat sa faci unele lucruri si nu esti dispus la niciun compromis. Este nevoie de mai multa diplomatie.

 

Leu

Nu sunt excluse discutiile in contradictorii si micile accidente cauzate de tensiunea acumulata in cuplu. Este recomandat sa iti controlezi mai mult iesirile si sa nu te lasi purtat de val. Respecta si punctul celuilalt de vedere.

 

 

Fecioara

Dintr-odata te simti mai important decat ceilalti si ai un aer infatuat. Nici in relatia de cuplu lucrurile nu stau prea roz din aceleasi cauze. Partenerul nu este incantat de nevoia ta brusca de libertate.

 

 

Balanta

Apar confuzii in relatia de cuplu, nu mai stii ce vrei, care sunt cu adevarat sentimentele tale si pare ca ai ajuns la o rascruce. Nu este cea mai buna perioada sa iei decizii definitive. Analizeaza-ti bine trairile.

 

 

Scorpion

Apar tensiuni in cuplu din cauza vietii amoroase. Ai preferinte diferite de partner si lipsa comunicarii pe acest subiect creste si mai mult nervozitatea. Incearca sa gasesti un echilibru intre ceea ce vrei si ceea ce vrea partenerul.

 

Sagetator

Dorinte, fantezii, vise de dragoste pe care ti le creezi in minte si speri sa le si pui in practica. Din pacate, insa, ceea ce poate fi o incantare se poate transforma intr-o intoxicare, caci poti fi dezamagit daca partenerul nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

 

 

Capricorn

O saptamana cu armonie in cuplu. Te relaxezi, te rasfeti si petreci mai mult timp cu persoana iubita. Nu te gandesti deloc la ce cred altii, nu faci decat ce-ti spune inima. Weeekend-ul este si mai fierbinte!

 

 

Varsator

Devii foarte posesiv si gelozia poate atinge cote alarmante. Partenerul se poate simti in pericol, daca nu ai grija la comportament. Evita actiunile extreme!

 

 

Pesti

O saptamana magica, plina de manifestari afectuoase. Legatura cu partenerul de cuplu se intareste, emotiile sunt puternice si in deplina armonie. Nu te simti vulnerabil sa-ti dezvalui dorintele secrete.

Exit mobile version