Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 noiembrie. Idile noi pentru doua zodii, frustrari si tensiuni pentru alte trei

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 noiembrie. Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 6-12 noiembrie 2016.

 

Idile noi pentru doua zodii, frustrari si tensiuni pentru alte trei.

 

 

Berbec

Te gandesti cum poti sa ai mai mult timp pentru viata personala, viata de familie, fara sa-ti neglijezi foarte mult cariera. Din aceasta cauza esti stresat si poti avea episoade de epuizare fizica.

 

 

Taur

Esti dedicat si angajat in multe activitati la birou, iar partenerul de cuplu se poate simti neglijat. Vorbeste sincer si deschis cu acesta pentru a lamuri cum stau lucrurile si incearca sa-i intelegi punctul lui de vedere.

 

 

Gemeni

O perioada optima pentru relaxare si odihna. Simtul umorului si optimismul iti conduc pasii spre o noua perspectiva asupra vietii. Nu este exclus sa incepi o noua idila cu o persoana care sa te schimbe din punct de vedere spiritual sau material.

 

 

Rac

O saptamana in care apar mai multe oportunitati de a-ti face noi relatii. De asemenea, toate celelalte relatii, in special cele cu persoanele de sex opus, sunt favorizate. O persoana din anturaj te va ajuta si in plan financiar.

 

Leu

Dai si primesti iubire. Esti foarte fericit si iti arati sentimentele cu mai multa usurinta decat pana acum. Traversezi o perioada armonioasa in relatia de cuplu. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Fecioara

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

 

 

Balanta

Esti ambitios si optimist si pornesti cu entuziasm intr-un nou proiect. Pot aparea probleme daca iti rezevi mai multe responsabilitati pe care nu le poti onora. Evita riscurile si actiunile speculative in relatiile cu persoanele de sex opus.

 

 

Scorpion

Pot aparea conflicte interioare in ceea ce priveste timpul alocat datoriilor de serviciu sic el alocat vietii amoroase. Esti foarte frustrat si nervos, iar daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, este posibila o despartire provizorie sau chiar definitiva.

 

Sagetator

Te implici in mai multe actiuni deodata si apare epuizarea fizica. Este recomandat sa pastrezi totul in limite rezonabile. Ii poti cere sprijinul partenerului de cuplu care este mai mult decat bucuros sa te ajute.

 

 

Capricorn

Esti obosit si simti ca a venit timpul pentru o pauza mai mare. Planuiesti, alaturi de partenerul de cuplu, mai multe iesiri si chiar o vacanta de Sarbatori. Nu mai vrei sa te gandesti deloc la locul de munca.

 

 

Varsator

Esti tacut si introvertit, analizezi toate aspectele relatiei de cuplu in care esti implicat pentru a vedea care sunt plusurile si minusurile. Evita, insa, sa iei decizii definitive, intrucat nu esti foarte obiectiv in aceasta perioada.

 

 

Pesti

A venit timpul sa renunti la viata de om singur. Te simti increzator, optimist si poti avea succes in cucerirea unei persoane pe care o crezi foarte potrivita pentru tine. Raspunsul acesteia iti da sperante.

Exit mobile version