Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 6-12 martie 2017.

 

 

Berbec

Simti nevoia de mai multa afectiune si faci tot posibilul ca sa petreci cu partenerul de cuplu mai mult timp decat pana acum. Weekend-ul anunta o iesire in doi, fie in alt oras, fie in alta tara.

 

 

Taur

Te simti bine in pielea ta si esti dornic sa iesi din nou la “vanatoare”. Nu ti-ai facut nicio strategie si niciun portret-rotob al unui potential partener. Esti pregatit pentru orice.

 

 

Gemeni

Saptamana incepe cu semne bune in plan amoros. Partenerul de cuplu iti face suprize romantice in fiecare zi. In weekend nu este exclusa o calatorie in doi, departe de iuresul cotidian.

 

 

Rac

Pot aparea cateva turbulente in zona profesionala care te destabilizeaza si neglijezi viata amoroasa. Discuta cu partenerul de cuplu ce te framanta. S-ar putea sa-ti dea idei bune ca sa iesi din impas.

 

Leu

Incerci sa reinnozi legaturile cu cineva din trecutul tau si crezi ca ai invatat din greselile facute pentru a putea continua relatia in dragoste si armonie. Timpul va dovedi daca ai avut sau nu dreptate.

 

 

Fecioara

Esti pregatit sa faci o noua incercare. Crezi ca ti s-au vindecat ranile suferintelor trecute si esti gata de actiune. Nu lasa pe nimeni sa te influenteze. Asculta-ti inima si alege ce crezi ca e potrivit pentru tine.

 

 

Balanta

Te simti ciudat si crezi ca relatia de cuplu nu avanseaza in directia dorita de tine. Inainte de a lua o decizie pripita, gandeste-te care sunt avantajele si dezavantajele. Se recomanda flexibilitate.

 

 

Scorpion

Un prieten iti poate face cunostinta cu o persoana care sa iti alunge gandurile de singuratate. Simti nevoia sa schimbi multe in viata ta, inclusiv sa-ti redecorezi casa. Vrei sa impresionezi noua cucerire.

 

Sagetator

Acorzi prea multa energie banilor si nu mai ai timp pentru partener. Nu-l neglija in totalitate, caci relatia s-ar putea deteriora iremediabil. Lucrati impreuna la bugetul casei pentru a face mai putine cheltuieli.

 

 

Capricorn

Saptamana incepe cu dreptul in plan amoros. Ai energie si imaginatie sa-ti rasfeti partenerul de cuplu cu tot felul de scenarii romantice. Schimbi rutina cuplului, iar noul aer face minuni in realatie.

 

 

Varsator

Pot aparea cateva probleme de comunicare in cuplu pe care le poti remedia numai cu sinceritate. Spune ce ai pe suflet, fii deschis. Orice incercare de a masca ceea ce simti poate deteriora relatia.

 

 

Pesti

Simti nevoia de mai multa afectiune in relatia de cuplu. Ti se pare ca dai mai mult decat primesti. Discuta aceste probleme cu partenerul fara sa faci acuze. Cu sinceritate si diplomatie se poate depasi acest hop.

Exit mobile version